Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Losers

BRO WESTERN UNİON BRO GRANDE COLD BREW BRO ICE LAT
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,365
30,361
113
Ula şu depremde bile hatlar gitmiş anlık kısa süreli olsada çekmemiş telefonlar büyük Marmara depreminde ne olacak acaba şerefsiz bu operatörler yıl kaç olmuş hiç mi buna çalışma yapılmıyor 80lerdeki gibi radyo mu alalım

Losers

BRO WESTERN UNİON BRO GRANDE COLD BREW BRO ICE LAT
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,365
30,361
113
Bu tür yikici olmayan sallanti iyi enerjiyi aliyor devaminda bisey olmaz insallah
6 şubat depreminde de önce böyle 5+6 defa küçük sarsmıştı sonra vurmuştu istanbulda umarim bi 200-300 yış sonra olur olacaksa illa anca hazırlanır

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,343
22,751
113
Bana sağlam bir siteden 2500-2500 tek kat cevrimli bonus teklifi geldi değerlendirmek isteyen varsa bilgisi olsun

JoeQuanqa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
56,531
31,402
113
Hazirlanmaz la bu ülke öyle bir ülke degil bin yil gecsin ayni olur
Şuanda kanka tam bu aylarda büyük deprem olacak denmişti bu ay ve önümüzdeki ay bak unutmuşum ben bile şimdi hatelıyorum yani ama olası bi istanbul depreminde cesedimizi bulamazlar o 11 ilde öyleyse bizde cesedimizi bulamazlar.

butragueno

BASKETÇİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
79,839
52,809
113
Şuanda kanka tam bu aylarda büyük deprem olacak denmişti bu ay ve önümüzdeki ay bak unutmuşum ben bile şimdi hatelıyorum yani ama olası bi istanbul depreminde cesedimizi bulamazlar o 11 ilde öyleyse bizde cesedimizi bulamazlar.
Aynen öyle valla işi gücü birakip sadece bununla ugrasmalari gerekirken saçma sapan işlerle ugraşiyorlar belki bu deprem sayesinde bir seyler olur ama sanmam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...