- 28,924
- 11,487
- 113
Günaydın dostgünaydınlar
Günaydın dostgünaydınlar
GünaydınGünaydın arkadaşlar
EyyGünaydın
EyvallahGünaydın
sanada hocamBol kazançlar herkese
meto rol yapak mi sen bana atarsin ben sana atarim boyle ikimiz arasinda yada 1 kisi daha aliriz 3 lu donup dururuz cember seklinde adina rol deriz ouhahaGünaydın ortalık bayram sabahı gıbı şapur şupur günaydınlı
1 kısı daha bulalım çember genıs olsunmeto rol yapak mi sen bana atarsin ben sana atarim boyle ikimiz arasinda yada 1 kisi daha aliriz 3 lu donup dururuz cember seklinde adina rol deriz ouhaha![]()
Ahahaah haftaya ben o çemberi kıracam yada birbirine kırdıracam 😹😹😹 bakam ip ne kadar sağlam1 kısı daha bulalım çember genıs olsun
Merak etme senın maaş gününü senden ıyı bılenler var puhahahhaAhahaah haftaya ben o çemberi kıracam yada birbirine kırdıracam 😹😹😹 bakam ip ne kadar sağlam
Puhaha kanka Avrupa’nın hiç bir yerinde maaş günü diye bişey yok 4 hafta çalıştında tam maaş alırsın benim Euro maaş işim yok ya Türk faizden gelecek olan bize yeter 😹😹Merak etme senın maaş gününü senden ıyı bılenler var puhahahha
Ayrıntı verme boşver 😀Puhaha kanka Avrupa’nın hiç bir yerinde maaş günü diye bişey yok 4 hafta çalıştında tam maaş alırsın benim Euro maaş işim yok ya Türk faizden gelecek olan bize yeter 😹😹
haydi ben yatar isten geldim uzme kendiniAyrıntı verme boşver 😀
Bende yatar byshaydi ben yatar isten geldim uzme kendini
Herkesi uyandır çayı koyKALKIN SABAH OLDU