- 31,954
- 29,865
- 113
Dm mi yakayım anlamadım atamHb yanar
Dm mi yakayım anlamadım atamHb yanar
Ben kalmistim zaten sonra bir işik indi odaya o şekil kupon yaptikHocam ikimizin de gelsin yoksa don atlet kalacaz artık yazık bize gerçekten
O nasil bi ışıktı acaba çok merak ettim simdi puahaBen kalmistim zaten sonra bir işik indi odaya o şekil kupon yaptik
İndependiente gelirse keyifli olur o sıkıntı şu anlıkBen kalmistim zaten sonra bir işik indi odaya o şekil kupon yaptik
Aynen fark 10 8 bitmeli seri lazimİndependiente gelirse keyifli olur o sıkıntı şu anlık
İns bakalımAynen fark 10 8 bitmeli seri lazim
Adam hal hatır soruyor sende hemen dm diyorsun hocam puahaDm mi yakayım anlamadım atam
Şilide 3 dk 1 dk gibi akti gitti yattikİns bakalım
Dkksksks ağla lütfenŞilide 3 dk 1 dk gibi akti gitti yattik
Fermosa yatmis bizde takip ediyoz adamlar atis bile atamiyorDkksksks ağla lütfen
12 su an bakalım bi son düdük gelsin 😅Fermosa yatmis bizde takip ediyoz adamlar atis bile atamiyor
Tam 9 bitecek iyi izle12 su an bakalım bi son düdük gelsin 😅
Yok gümledi çok yediTam 9 bitecek iyi izle
Hee aynen 10 a inmisti az totem yapalim dedikte nanay neyse diyelim iyi gecelr ben bu defa guzelce uyudumYok gümledi çok yedi
😅 geçmiş olsun kanka iyi gecelerHee aynen 10 a inmisti az totem yapalim dedikte nanay neyse diyelim iyi gecelr ben bu defa guzelce uyudum
Gecmis olsun hocamHee aynen 10 a inmisti az totem yapalim dedikte nanay neyse diyelim iyi gecelr ben bu defa guzelce uyudum
Bizim de los olsun uyuyalım bari😅 geçmiş olsun kanka iyi geceler
Olmaz loseBizim de los olsun uyuyalım bari
Ins nba pek güvenemiyorum vallaOlmaz lose
Gelir faul maul derken kankaIns nba pek güvenemiyorum valla