Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,689
23,230
113
Yok enayı degılım alcagmı alırım şuan bugun bassladım 300 attılar her 4 abone olmada bır 120 atyolar benden kuuruş alamazlar hahaha
La o görevi maks 3 adım gidebilirsin birazdan para yatırmali görev verecekler sana ve bı iş macerasinin daha sonuna geleceksin 😅

Northe

professional bettor
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,348
13,416
113
Birinin tavuğuna kışt mi dedik sülalede büyük bir günah işleyen mi oldu anlamadık bi ters döndü işler neyse tek çare 777

Losers

🅜🅡🅛🅑🅡🅐
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,415
31,615
113
Birinin tavuğuna kışt mi dedik sülalede büyük bir günah işleyen mi oldu anlamadık bi ters döndü işler neyse tek çare 777
İphone satar mısın rica etsem ben sana daha iyisini alırım

Losers

🅜🅡🅛🅑🅡🅐
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,415
31,615
113
La aslında boşa tribe giriyoruz 300-500 tl den 1 günde 20-30k oluyo sende kaç kere yapmışsındır sadece kenara 3-5 kenara kasa atmak lazım hırs anında yalan etmeden orda dursa geri çözülüyorda işte
O her zaman olmuyor aq atayım sana 300 4 yap haydi 2 saat içinde

DoktorX

DOKTOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,286
8,180
113
La aslında boşa tribe giriyoruz 300-500 tl den 1 günde 20-30k oluyo sende kaç kere yapmışsındır sadece kenara 3-5 kenara kasa atmak lazım hırs anında yalan etmeden orda dursa geri çözülüyorda işte
Mesela zaten o. Parayı tutmayı bilmiyoruz
Forumda çok iyi oyuncular var aslında hayatımda bir arada görmediğim rakamları kazanıyorlar iyiler fakat sonu yok işte tutulmuyor bu para
En iyi oyuncu da @Mrlbra

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...