- 22,158
- 11,427
- 113
İstanbul metrosuMars retrosu mu
İstanbul metrosuMars retrosu mu
Maçalara gğvenreek söz vermeyin la dün Barça ve PSG yenildi hemde öne geçipBen sana güzel maclar varken kimseden para almana da gerek kalmicak belkide 1 gün daha beklersin kazanırsak veririz diyorum sonuçta hepimizin durumları kotu suan hani elimden başka ne gelirki
İşte o kadarlık adammış demek ki ne diyimKanka niye herkesle giriyorsunuz ki kendinizi yoracak miktarlarda işe
Taraf bahsi alinmazki zaten alt üst aliriz olursa zaten olur olmazsada yapacak birsey yokMaçalara gğvenreek söz vermeyin la dün Barça ve PSG yenildi hemde öne geçip
Özellikle forumda birisine verdiğin paranın kumara gideceğini biliyosun bro kazanırsa öder kazanamazsa ödeyemez yani, kazanınca gelir öder diye düşünüyorum ama çok da bu diyaloglara girdiğim birisi değil yani diyaloğunu dahi yaşamadıkİşte o kadarlık adammış demek ki ne diyim
Banane kardeşim at ödülüBitmiş promo
Biz bitti demeden bitmezBitmiş promo
TamamBanane kardeşim at ödülü
Dost biz kimseden odeyemeyecegimiz parayı ve sözü vermiyoruz. Bizde kumara atıyoruz ama alıp kacmiyoruz. Efendice terso bir durum varsa açıklıyoruz. Öyle görüp cevap vermemezlik.yapmiyoruz. bu karakter meselesi isteÖzellikle forumda birisine verdiğin paranın kumara gideceğini biliyosun bro kazanırsa öder kazanamazsa ödeyemez yani, kazanınca gelir öder diye düşünüyorum ama çok da bu diyaloglara girdiğim birisi değil yani diyaloğunu dahi yaşamadık
Yani bende aynı şekil zaten çok fazla kişiyle öyle diyaloğum yok ama ne bileyim iyi niyetli düşünmeye çalışıyorumDost biz kimseden odeyemeyecegimiz parayı ve sözü vermiyoruz. Bizde kumara atıyoruz ama alıp kacmiyoruz. Efendice terso bir durum varsa açıklıyoruz. Öyle görüp cevap vermemezlik.yapmiyoruz. bu karakter meselesi iste
Hadi yeniliyorum gelen giden yok
AttımHadi yeniliyorum gelen giden yok
Ben 3 gündür iyi niyetliydim zaten cevap vermeyince 2 gündür niyetin olmadığını anladım 🤣🤣Yani bende aynı şekil zaten çok fazla kişiyle öyle diyaloğum yok ama ne bileyim iyi niyetli düşünmeye çalışıyorum
Harbi geldi, elinde olan parayı acilen katla
Belki girmemiştir laBen 3 gündür iyi niyetliydim zaten cevap vermeyince 2 gündür niyetin olmadığını anladım 🤣🤣
Kaç para
Adama WhatsAppta yazıyorum 🤣 görmeme ihtimali yok. Forumda online olupBelki girmemiştir la
Gözünü seveyim bugün bulaşma kimseye 😅 bana cok lazım ben seni mutlu edecemKaç para
Olum olanı attım sana elimde kalmadı elimde para olsa 499 mu atarım 😂Harbi geldi, elinde olan parayı acilen katla