Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,514
3,256
113
gel bana sor o kadar pişmiş kelleye denk geliyorum ki anlatamam dünya para basıyorum adam parama ortak değil riskime ortak değil param gitse ekmeğe muhtaç kalsam selam vermez bile attığım parayı eleştiriyor 250 tl yi beğenmiyor millet 10-20 kişiye dağıttın mı para yapıyor kardeşim bi de hesap soruyor bazı denyolar
la ben 250 tl ile roll açıyom 4k yapıyorum, 250 tl yi beğenmeyen de ne biliyim yani birşey de bulamadım diyecek 🤣

Valenciennes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
41,975
42,749
113
gel bana sor o kadar pişmiş kelleye denk geliyorum ki anlatamam dünya para basıyorum adam parama ortak değil riskime ortak değil param gitse ekmeğe muhtaç kalsam selam vermez bile attığım parayı eleştiriyor 250 tl yi beğenmiyor millet 10-20 kişiye dağıttın mı para yapıyor kardeşim bi de hesap soruyor bazı denyolar
250ye 250 takla atarız dost
kim beğenmiyorsa ferdiye söyleyelim darağacını hazırlasın

sapsap10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
10,802
10,452
113
Gerekirse banlanicam bu mesajtan sonra ama

Bir daha bu forumda her hangi bir etkinlik açan salihi siksinler lan söyleyin benim ne zaman birinin parasına çöktüğümü gördünüz amk. Liste yapıyorum liste dışından en az 4 kişiye para gönderiyorum el altından kimseyi kırmayalim. Millet 40 -50 k tutturup 100-200 lira para gönderiyor. Bugün kazandığımız 6 k para herkese dert oldu aminakoyayim.
Göndermicen kanka eskiden bende hatırlar çoğu insan 3-5 kişiye diye açıp takip eden herkess 300-400 atıyordum sonra kaybettikce çoğu suratına bakmıyor o günden beri sadece iyilik yapana iyilik yapıyorum elimde varsa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...