- 30,365
- 30,361
- 113
Bir ara kızla sevişirken dur şu maç noldu bi bakayım dedim kız gitmişti çıkıp amkboşver hocam kızlar kötü şans getirir, kuponların ters gider 😅
Bir ara kızla sevişirken dur şu maç noldu bi bakayım dedim kız gitmişti çıkıp amkboşver hocam kızlar kötü şans getirir, kuponların ters gider 😅
Senin neden böyle olduğunuNe konustunuz
Yakınız lâ sefakoydeyımBen İstanbul'dayım dayicim semti Bağcılar 😂 yolunuz düşerse bir dm çakın çay içeriz
Bende konuştum bu konuyu bır kaç kısıyleSenin neden böyle olduğunu
Pazara cikiyom bazen orada metinimYakınız lâ sefakoydeyım
Hangı pazar?Pazara cikiyom bazen orada metinim
Bence metinden uzak bir yere taşınPazara cikiyom bazen orada metinim
eyw cansın, aynı şekilde izmire yolu düşen olursa beklerim bendeBen İstanbul'dayım dayicim semti Bağcılar 😂 yolunuz düşerse bir dm çakın çay içeriz
Daha fazla detay verme vurucuHangı pazar?
Dost işimi kaybedince maalesef zamanla sıkıntılar başladı falan şimdi açıkçası bok gibi bir ilişkiye döndü. Bu vakitten sonra iş bulup herşeyi düzene koysam bile bu süreçte yaşananları unutamaz insanboşver hocam kızlar kötü şans getirir, kuponların ters gider 😅
Düşman götüne reis, daha nezih semtlere yolum düşerse yazarım 😅 Bağcılar ile sevişmiyoruzBen İstanbul'dayım dayicim semti Bağcılar 😂 yolunuz düşerse bir dm çakın çay içeriz
Kimle mesela psikiyatri ile miBende konuştum bu konuyu bır kaç kısıyle
DuvarlaKimle mesela psikiyatri ile mi
O çorbacı sefaköy metrobüs durağının orda mıydı la yoksa 2 durak öte miYakınız lâ sefakoydeyım
Valla hepsi unutuluyor öyle deme yeterki bir düzene koyDost işimi kaybedince maalesef zamanla sıkıntılar başladı falan şimdi açıkçası bok gibi bir ilişkiye döndü. Bu vakitten sonra iş bulup herşeyi düzene koysam bile bu süreçte yaşananları unutamaz insan
Lâ orası ıkıtellı sefaköy mu 😀C.tesi bu arenanın orada var bir tane
Kendi kendine yaniDuvarla
Cennet durağındaki Saruhan mıO çorbacı sefaköy metrobüs durağının orda mıydı la yoksa 2 durak öte mi