knka genco team bunlar, cakma zalgirisZalgirisi tanımayanda ne bilim 🤣🤣
knka genco team bunlar, cakma zalgirisZalgirisi tanımayanda ne bilim 🤣🤣
Dost musun düşman mı 🤣🤣🤣denk takımlar gelebilitesi yüksek, zalgiris ilk yarıdan farkı açarsa güzel olur 🙏
Ağa 30 oranlik Maç kaçda😁valla kupona bakmadım bile düzgün simdi farkettim suduvaya oynamış reis 🤣 neyse sonuc olarak denk takımlar suduva açsın ozaman farkı 😅
Laaa biliyoz bi dur ters totem yapıyoz burda 🤣🤣🤣knka genco team bunlar, cakma zalgiris![]()
parliament night blueSence ne içiyor olabilirim
22:30 kanka 🤣Ağa 30 oranlik Maç kaçda😁
10k dan aşağı basmamıştır enaiNeyse madem herkes gitti tüm kar @ngu
14k basmis siteden teyit ettik10k dan aşağı basmamıştır enai
Bol şans agaNeyse madem herkes gitti tüm kar @ngu
Üstünü bilmem alt limit bu14k basmis siteden teyit ettik
kanka ne zaman bakmadım valla görmedim moralim bozuldu aw evi 5 dkkada 2 sayı attıulan @Hamzaxaslan kuponu yaptın artık alıntıladıklarımıza da bakmıyorsun yazdım bunu knk 🤣
şaka yapıyorum be knka 🤣 şansın bol olsun ins 🙏kanka ne zaman bakmadım valla görmedim moralim bozuldu aw evi 5 dkkada 2 sayı attı
şans lig şampıyonu ben fenerbahçe öyle düşün 😂şaka yapıyorum be knka 🤣 şansın bol olsun ins 🙏
fener konusuna girmeyek simdi miktir et, yaralar derin ve çok linç yeriz aw 🤣şans lig şampıyonu ben fenerbahçe öyle düşün 😂
@Metings1905 25 tl kazandın iban yollaÇekimi iptal edip bastim kesin gelmeli tutarsa 25 tl yollarim kardeş payi
Ekli dosyayı görüntüle 749575
benim bildiğim metin reis 2.5k dan aşağısı için iban yollamaz 🤣@Metings1905 25 tl kazandın iban yolla
25 i siteye atmaya kalksan 3 tl banka kesiyor zaten 🤣benim bildiğim metin reis 2.5k dan aşağısı için iban yollamaz 🤣