- 18,770
- 22,900
- 113
Metin 5000 at roll açalım 3 adim buz hokeyi 2 dkda katlarimHavalı havalı konuşmalar yapıyodun 29k çekince eğme basını makıne
Metin 5000 at roll açalım 3 adim buz hokeyi 2 dkda katlarimHavalı havalı konuşmalar yapıyodun 29k çekince eğme basını makıne
Çok zekisin ahahamrlbra red
Kaç dişin var kankaMetin 5000 at roll açalım 3 adim buz hokeyi 2 dkda katlarim
bence en güzel sigara, iç iç bitmiyor hakkını vermiş adamlar 😌Çok zekisin ahaha
Canım kankam bol şans dost bro yoldaşNeyse madem herkes gitti tüm kar @ngu
Senden malları var aga inan ki nerden biliyorsun diye sorma 🤣🤣🤣Hayat böyledir işte beyler 2 hafta önce size bir ay yetebilecek bir meblağ çekersiniz 2 hafta sonra risk alamaz 3 tl küsürata kadar çekim yaparsınız paranızı düzgün harcayın ben gibi mal olmayin benden size makina nasihati
Ekli dosyayı görüntüle 749566
denk takımlar gelebilitesi yüksek, zalgiris ilk yarıdan farkı açarsa güzel olur 🙏Neyse madem herkes gitti tüm kar @ngu
Maç sonu yakısmamıs eskıden ilk çeyrek alırdınNeyse madem herkes gitti tüm kar @ngu
Zalgarıs mı açsın farkı harbıden 😀😀denk takımlar gelebilitesi yüksek, zalgiris ilk yarıdan farkı açarsa güzel olur 🙏
hashdhashdahsdashdha 🤣Canım kankam bol şans dost bro yoldaş
Metin tatava yapma bu ay öyle ugursuz geldi ki 110 TLyi 7000 yaptim dün şansa bala neye oynasam geldi. Sonra aynı gece Battim yoksa makinanın hiç battigini gördün mü bu ay ilk ve sonKaç dişin var kanka
Son paramız biraz geç kaybedelim istediöMaç sonu yakısmamıs eskıden ilk çeyrek alırdın
Hayatta gelmez bu kupon 🤣🤣 zalgiriz dağıtırNeyse madem herkes gitti tüm kar @ngu
O kim köpekHayatta gelmez bu kupon 🤣🤣 zalgiriz dağıtır
Sen evı terk edıyordun bır ara o iş noldu laMetin tatava yapma bu ay öyle ugursuz geldi ki 110 TLyi 7000 yaptim dün şansa bala neye oynasam geldi. Sonra aynı gece Battim yoksa makinanın hiç battigini gördün mü bu ay ilk ve son
valla kupona bakmadım bile düzgün simdi farkettim suduvaya oynamış reis 🤣 neyse sonuc olarak denk takımlar suduva açsın ozaman farkı 😅Zalgarıs mı açsın farkı harbıden 😀😀
Elendınvalla kupona bakmadım bile düzgün simdi farkettim suduvaya oynamış reis 🤣 neyse sonuc olarak denk takımlar suduva açsın ozaman farkı 😅
Zalgirisi tanımayanda ne bilim 🤣🤣O kim köpek