- 18,463
- 16,810
- 113
Adam razer bozup kupon yapmış la sponsor olacak hali mi var 🤣Biz daha çekiliş atacak parayı bulamıyoz ödüle 🤣
Adam razer bozup kupon yapmış la sponsor olacak hali mi var 🤣Biz daha çekiliş atacak parayı bulamıyoz ödüle 🤣
250 cekilis acmis birde pauhahah adam dagitmayi seviyorAdam razer bozup kupon yapmış la sponsor olacak hali mi var 🤣
Kazancın %30u yapıyo o 250₺ 🤣250 cekilis acmis birde pauhahah adam dagitmayi seviyor
Gönül koyduk bu işe250 cekilis acmis birde pauhahah adam dagitmayi seviyor
Kupona 90₺ bastım olum nede olsa gelmez 15 fark diye 🤣250 cekilis acmis birde pauhahah adam dagitmayi seviyor
Razer diyince anladim zaten puahahhaKazancın %30u yapıyo o 250₺ 🤣
30 mu 3 mü 😂Kazancın %30u yapıyo o 250₺ 🤣
Tmm 70 atiyom cekilis cikan adama at puahhah hepsiniKupona 90₺ bastım olum nede olsa gelmez 15 fark diye 🤣
K mıTmm 70 atiyom cekilis cikan adama at puahhah hepsini
Dortmund realNeyse şu CL bakan yok mu şakayı bırakaljm geleni basacağım 2 kupona
Kazanır mıDortmund real
TabiiiKazanır mı
Aston Villa dep 1,5 üst verdim ben birisi daha versin yap ilk kuponuNeyse şu CL bakan yok mu şakayı bırakaljm geleni basacağım 2 kupona
Clup brugge Aston villa üst aga zararın tümünü karşılarım kâra ortağım 😁 şaka şaka benim yerime bir gariba mlbra alsan yeterli iftardan sonra yaksın adamNeyse şu CL bakan yok mu şakayı bırakaljm geleni basacağım 2 kupona
Aynen k yani kurus
4 tane maç var olum zatenBütün maöları saydınız 🤣