- 23,830
- 14,596
- 113
İy 1.5 girdiğim maçta 1 gol bile çıkmadı. Gideyim bi çay içeyim
Çöküyolar Ağa batmıyor aslında çöküyolar içlerinden lavuk işyerinin adresini sızdırıyor zaten yasal birşey değil artık hangi ülkedelerse oranın mafyası çöküyor yoksa hiç bir sitenin batma ihtimali yok algısı yok vergisi yok en çöp site bile günde 100 k kâr ile kapatır günü
Iptal et 4 k kupon yap 15 cek odeyecek
erhan abimiz güzel bi abimizdi adabı giyinmeyi iyi bilirdi, mesela ben bilmem.Kişiye özel konu açılıyomuş artık bunuda öğrendim ilk konum @Erhan2121 için
Totem için açıyor sma lı hastalara ulaşmak içinKişiye özel konu açılıyomuş artık bunuda öğrendim ilk konum @Erhan2121 için
Valla değişik ya gece gündüz rol takip ediyodu şimdi konu başlıklarından racon kesiyor ilgi delisi olmuşTotem için açıyor sma lı hastalara ulaşmak için
Forumda ki en sinyalci açlardan biri o sinsinin önde gideni millette güveniyor işte şaka gibiValla değişik ya gece gündüz rol takip ediyodu şimdi konu başlıklarından racon kesiyor ilgi delisi olmuş
Belki cidden sma lı çocuklara yardım eder en azından işe yararForumda ki en sinyalci açlardan biri o sinsinin önde gideni millette güveniyor işte şaka gibi
İki üç hafta sonra bu şekilde tekrarForumda ki en sinyalci açlardan biri o sinsinin önde gideni millette güveniyor işte şaka gibi
Yaz bi antideprasan banaİyi Akşamlar Herkese
iyi akşamlar prensesİyi Akşamlar Herkese
Ne olacak senin bu bahtsizlik abiİy 1.5 girdiğim maçta 1 gol bile çıkmadı. Gideyim bi çay içeyim
O kanuni 300 aldı benden bari borcunu at öyle rol yap degisikValla değişik ya gece gündüz rol takip ediyodu şimdi konu başlıklarından racon kesiyor ilgi delisi olmuş
Keşke yapsa da forumca tebrik etsek ama işte ama 😂Belki cidden sma lı çocuklara yardım eder en azından işe yarar
Ksdjdjjsjxjdjkeİki üç hafta sonra bu şekilde tekrar
- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.youtube.com
Senden yavuzselim den iste baban ödemiyor borcunu deO kanuni 300 aldı benden bari borcunu at öyle rol yap degisik
Puhhahaha kaç dk düşündün abi bunu iyi espriSenden yavuzselim den iste oğlun ödemiyor borcunu de