- 18,582
- 22,430
- 113
günaydın karamel makiyatolar
İyi gecelergünaydın karamel makiyatolar
günaydın prensesgünaydın karamel makiyatolar
Cemaate kompleHoca yanlışıkla okusa ezanı orucu bozsam günahı bana mı yazılır hocaya mı
HocayaHoca yanlışıkla okusa ezanı orucu bozsam günahı bana mı yazılır hocaya mı
Fifa buBasket maçı diye üst girdik futbolmuş
Bir futbol maçında 13.5 üstten yatmak da varmış kaderdeFifa bu
Devam 1 k yapınca haber ver trx atarım8 6 oldu maç kazandım
iyi akşamlar gelelim kaç k koydun ordin beyİyi Akşamlar Herkese
Yedik İçtik Güldük Eğlendik Gelelim Sadede
Herkeste biter sende azalır kankabattık kardeşlerim artık bir kisi daha kaybedenler kulubune üye oldu
betyolu odeme yapmioHerkeste biter sende azalır kanka
Betyolu diye sitemi varmış yav sen nereden bulursun Allah aşkına böyle siteleri ulan bende diyorum bu kadar çok site niye var sen akıllı adamsın sen yatırıyorsan aptal insanları düşünemiyorumbetyolu odeme yapmio
Hâlen ödemedi mi. Vay arkadaş çöken çökenebetyolu odeme yapmio
knka daha once 6 haneli cektim burdan odeme yapti herkesin günlük aldıgı bonus vardı 1e1 min 10 max 20 cekimli. 20 yaptim 2 gün önce cekim verdım hala yeni duruyor. iptal eden bile yok canlı destekte yok neler oldu bilmiyorumBetyolu diye sitemi varmış yav sen nereden bulursun Allah aşkına böyle siteleri ulan bende diyorum bu kadar çok site niye var sen akıllı adamsın sen yatırıyorsan aptal insanları düşünemiyorum
Sen dedikten sonra baktım bir haftadır kimseye ödeme yapmamış muhtemelen site patlamış geçmiş olsun hepte seni bulurknka daha once 6 haneli cektim burdan odeme yapti herkesin günlük aldıgı bonus vardı 1e1 min 10 max 20 cekimli. 20 yaptim 2 gün önce cekim verdım hala yeni duruyor. iptal eden bile yok canlı destekte yok neler oldu bilmiyorum