- 30,231
- 30,237
- 113
@makina123 sahurda Grande burger Popeyes Oses yedin mi bro
Ben dediğimi dedim zaten kim bu saatten sonra beni seviyorsa sevsin sevmiyorsa sevmesin umrumda değil artikİçimde durup dert olacağına dışıma vurayım Mert olsun diyorsun yani
Ben seveyim biraz ucundaBen dediğimi dedim zaten kim bu saatten sonra beni seviyorsa sevsin sevmiyorsa sevmesin umrumda değil artik
Cok kibarsin puhaa ben yatiyorum sende milleti uyandir kalkin sabah oldu diye görüşürüz dost dikkat et kendineBen seveyim biraz ucunda
Eyvallah görüşürüzCok kibarsin puhaa ben yatiyorum sende milleti uyandir kalkin sabah oldu diye görüşürüz dost dikkat et kendine
vanobeti yicem 1.5 saat sonra@makina123 sahurda Grande burger Popeyes Oses yedin mi bro
Hep aynı şeyler gibivanobeti yicem 1.5 saat sonra
Süren doldu paranın altında kaldık bugünvanobeti yicem 1.5 saat sonra
Şimdiye yemiş olman lazım haber alamazsak senden 155 i aricamvanobeti yicem 1.5 saat sonra
Tahir bey bu jojonun özel oranları gelirmi ne diyon baktinmi hicŞimdiye yemiş olman lazım haber alamazsak senden 155 i aricam
Çöp la hepsi gün içinde en az 10 bin yatırım istiyor birde 5ri 10 yapmışlr onudaTahir bey bu jojonun özel oranları gelirmi ne diyon baktinmi hic
4 er maç çok zor değeceni sanmıyorumTahir bey bu jojonun özel oranları gelirmi ne diyon baktinmi hic
Fb kazanır 3 orana 10k yatırım istiyor diğerleri 5 de değmezÇöp la hepsi gün içinde en az 10 bin yatırım istiyor birde 5ri 10 yapmışlr onuda
Yok değmez çok zor hepsiFb kazanır 3 orana 10k yatırım istiyor diğerleri 5 de değmez
Valla hepsine oynadım Max limitli geri 5 k da çektim hiç yoksa su 20 oranlı birisi gelse yeter 10 k vurgunYok değmez çok zor hepsi
Sağol sanadaCümleten İyi Günler
Bol Şanslar Bol Kazançlar
Tuttuğunuz Altın Bıraktığınız Gümüş Olsun
Eyw sanadaCümleten İyi Günler
Bol Şanslar Bol Kazançlar
Tuttuğunuz Altın Bıraktığınız Gümüş Olsun