- 31,921
- 29,827
- 113
Sorun yaşamadım forumda gördüm birkaç gün önce problem yaşayanları lankafoncu bu sıtede sendemı sorun yaşadın bu hafta sponsor bulucam eğer harbı odemıyorsa mal gıbı beklemenın anlamı yok aksam maclar var
Sorun yaşamadım forumda gördüm birkaç gün önce problem yaşayanları lankafoncu bu sıtede sendemı sorun yaşadın bu hafta sponsor bulucam eğer harbı odemıyorsa mal gıbı beklemenın anlamı yok aksam maclar var
Patladı o da dostBetyolu mu ödemez la orta sınıf sağlam siteydi o da mı patladı
hepimiz gibi herkes gibi...Patladı o da dost
Büyüyü bozmak lazım da nasıl işte aq2 oran bulursam ben denicem birini 1 e 15 le anca yükselebilirim taktik degistircem artık bide öyle denicem günü sıfır kapatmazsam zinciri kirmis olurum büyü bozulur hsdsha
MalesefHiç mi paranız yok rezil herifler
hala yeni gözüküyor dost bunların ödeyeceği yok size de bi güzellik yapacaktım da odemıyorlarSorun yaşamadım forumda gördüm birkaç gün önce problem yaşayanları lanka
paramız çokta burda belli etmiyozHiç mi paranız yok rezil herifler
İyi yapirsinparamız çokta burda belli etmiyoz
Paralı adamın düşmanı çok olur dedilerİyi yapirsin
Kardeşim çekiyor musun ne yapıyorsun sen bu siteleri. Sağlam giden site bile sen çekim verince patlayacagi tutuyorhala yeni gözüküyor dost bunların ödeyeceği yok size de bi güzellik yapacaktım da odemıyorlar
Hayırlı akşamlar doktorCümleten Hayırlı Akşamlar
Bol Şanslar Bol Kazançlar
Canlı bişi demiyor mu darla canlıyı öderlerhala yeni gözüküyor dost bunların ödeyeceği yok size de bi güzellik yapacaktım da odemıyorlar
Kim oBoşuna sinsi demiyoruz kardeşimmmmmm