- 30,177
- 30,175
- 113
Spor dahil10k yi 50k yapan okunmuş adamdır spor haricinde
Spor dahil10k yi 50k yapan okunmuş adamdır spor haricinde
Patladiktan sonra takibe düşüyorum ben hahhshEyvah sende mi burdaydın😄
Olur 2 li kombin tek adimdaSpor dahil
Sen kazanıyorsun da tutamıyosun kirve 🫠Patladiktan sonra takibe düşüyorum ben hahhsh
incelemeBetyolu öder mi
Geçen aya kadar hesapta hep tutardım iki üç hafta hep para olurdu şimdilerde yine var neredeyse hergun kazanç oluyoda gün o sekil bitmiyor hızlı kayiplar yaşamaya başladım slot hiç bir bette hiç bir şekilde ödeme yapmıyor 00.00 den sonra yükseliş biletim var bana bisi olmaz Allahın izniyle habddSen kazanıyorsun da tutamıyosun kirve 🫠
Beklemede mi incelememi o ne oluyoinceleme
Sporda alıp slota verıyon ah beGeçen aya kadar hesapta hep tutardım iki üç hafta hep para olurdu şimdilerde yine var neredeyse hergun kazanç oluyoda gün o sekil bitmiyor hızlı kayiplar yaşamaya başladım slot hiç bir bette hiç bir şekilde ödeme yapmıyor 00.00 den sonra yükseliş biletim var bana bisi olmaz Allahın izniyle habdd
Spordan alıp aviatore veriyordum spordan alıp slota geçtim sırada nasipse bj rulete vericemSporda alıp slota verıyon ah be
Espri yapmış konu açarr gibi sen öder mi diyince oda inceleme yazmışBeklemede mi incelememi o ne oluyo
incelemeBeklemede mi incelememi o ne oluyo
Bu sefer güldürmediEspri yapmış konu açarr gibi sen öder mi diyince oda inceleme yazmış
Uyuyor. Elektrik yok 😁😁😁Bugün mat neden kod atmıyor @AnthonyEdwards
Nasıl elektrik yokUyuyor. Elektrik yok 😁😁😁
Öyle yazdı en sonNasıl elektrik yok
2026Öyle yazdı en son
Firtuna var demek ki
Oruç furtunaFirtuna var demek ki