- 42,071
- 42,819
- 113
fare sığamadığı deliğe, bir de kıçına kabak bağlayıp girmeyi denermiş.
Valenciennes köylülerinin atasözü mü bufare sığamadığı deliğe, bir de kıçına kabak bağlayıp girmeyi denermiş.
Sabrımızı sınıyorlar zorlamanın bi anlamı yok değişen bişey olmayacakValenciennes köylülerinin atasözü mü bu
Mat jojo açık bile değil telde. Alsam da 6 lira ödeyeceğine o kadar eminim ki
Benim böyle çocuğum olsa paylaşmaya utanırım18 saat bonus kovalayan losers tayfa- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.m.youtube.com
Bonus yatırımlı olunca bizim hallerBenim böyle çocuğum olsa paylaşmaya utanırım
Ahdjdkska 10k yap 1k yatır 1 kat çevrim yap 1k çek kalan 1k ile 10 kat çevrim yapabilirsen 1k daha çek gibi bi çocukBonus yatırımlı olunca bizim haller
İstemesekte zorla alıyoruz puhaha
Ahdjdkska 10k yap 1k yatır 1 kat çevrim yap 1k çek kalan 1k ile 10 kat çevrim yapabilirsen 1k daha çek gibi bi çocuk
Huahdhhsja hunharca gülen adam gibi güldüm fakir olmama rağmenBuda efsanelerden- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.m.youtube.com
3 saattir video izliyorum deliricem
Böyle şeyler yazıyorsunuz şakasına sonra siteler feyz alıyor sizden görüp pujahAhdjdkska 10k yap 1k yatır 1 kat çevrim yap 1k çek kalan 1k ile 10 kat çevrim yapabilirsen 1k daha çek gibi bi çocuk
Site destekleri bunlarBöyle şeyler yazıyorsunuz şakasına sonra siteler feyz alıyor sizden görüp pujah
Ramazan öncesi eşekler kesilmiş sucuklar yapılmış mesajı buYine paranın altında kaldı atanız