- 30,660
- 30,762
- 113
En boktan oyun o lbu diamond oyunu hangisi kanka herkes bunu yazıp duruyo bi oynayayım belkı max flan alırız
En boktan oyun o lbu diamond oyunu hangisi kanka herkes bunu yazıp duruyo bi oynayayım belkı max flan alırız
Adam tabi bende öyle dedimAdamdır bence
Bende üzüldüm aw bana yapılsa küfürü basmistim hem bana hem erhanaadama öyle demeseydınız keşke sabahki eleman gibi sıkıntı cıkaracak birine benzemiyordu bro
Lafım sadece ona degildi sadece bu konuya çıkar amaçlı kimsenin gelmesini artik ben şahsen istemiyorum artık bundan sonra kim gelirse tanıdık harici ben lafımı esirgemicemadama öyle demeseydınız keşke sabahki eleman gibi sıkıntı cıkaracak birine benzemiyordu bro
Toparlarız kanka henüz ölmedik ahsysgeçmiş olsun toparlarsın umarım
realden parayı götürmüş bir imparator seziyorumAdamdır bence
Neydi laonun cevabını verdik çok geriden gelıyorsun
kimi kovmuşlarCevap vermiş ya la görmedn mi 5k borç varmış parası yokmus puahahaja tabi sen o ara konudan adam kovalıyordın
Bende öyle sezdim ama normalde hocanın sinyale gerek duymaması lazım o yüzden Real yarım adam gibi sankirealden parayı götürmüş bir imparator seziyorum
Niye kovuyon kardesım adamı ayıp değil miAdamı kovdunuz resmen ben nazikçe uyardım harbi ayıp geldi bana bile hxgdhhxs
imparator show yapmayı sever kafasını ıslak süngerle siliyordu dakika 50ye kadar muhtemelen orası ayrı tabiBende öyle sezdim ama normalde hocanın sinyale gerek duymaması lazım o yüzden Real yarım adam gibi sanki
Tunahan erhanı kovmuskimi kovmuşlar
erhana kim git losersta takıl demiş
erhan losers varken neden baska yerde takılıyor
juventus turu geçer mi
gece gece aradiğim cevaplar
yav kardeşim allahını seversen aç yorganı vur kafayı yastiğa ve uyu yalvarıyorumNeydi la
eleman gucume gıttı flan yazmıs bende uzuldumBende üzüldüm aw bana yapılsa küfürü basmistim hem bana hem erhana
Ayıp gün gelir bizi de kovarlar o zaman anlarız yaşattığını yaşamadan ölmez insanNiye kovuyon kardesım adamı ayıp değil mi
Biraz kendi halnize üzülüneleman gucume gıttı flan yazmıs bende uzuldum
tunahan kim kardeşimTunahan erhanı kovmus
Erhan wyşhaj böyle birni kovdu
Juventus rüyasında bile geçemez
Başka soru
Açarsın bi mekan tahirin yeri diyeAyıp gün gelir bizi de kovarlar o zaman anlarız yaşattığını yaşamadan ölmez insan