- 11,349
- 13,417
- 113
@tahir1603 seher yıldızı oyundan çıkıyor calvin klein giriyor ŞÇGDKSLKGDS
Zaten vermediğin kimse kalmadı konuda benden başka dağıtım yaptın sayar herkes kesene bereketBeyler miktarlar yüksek olsa dağıtım olurdu ama maçtan 10 dakika önce 10k kayıp ettm slotta yerini doldurdu Ekli dosyayı görüntüle 933236
Beni yanıltmadı varmış demekki biseyler rüya da değil de his gibi garip bisi vardı üstümde gunlerrdir@tahir1603 seher yıldızı oyundan çıkıyor calvin klein giriyor ŞÇGDKSLKGDS
Osmanın o göğsünü delen dev çınar kardeşim sende ki sana ve ailene kutlu olsun fdsfdsBeni yanıltmadı varmış demekki biseyler rüya da değil de his gibi garip bisi vardı üstümde gunlerrdir
Bişey dende memnun olSpiker sarmadı ama ya diğer eleman daha iyiydi
Hadi lan gs yener dedim bende 🤣Niye bütün kuponlar a Galatasaray i koyuyon demiştin niye koymiyim güveniyoruz be kardeşim hshdhd
Yunus yedek olsa 10 atıcakmısız lanBeni yanıltmadı varmış demekki biseyler rüya da değil de his gibi garip bisi vardı üstümde gunlerrdir
Bi tek sana mı vermedim gel şimdi de sana vereyim sonra konudaki arkadaslarin hepsine ibanimi atıyorum ilk kazançların da atsınlar banaZaten vermediğin kimse kalmadı konuda benden başka dağıtım yaptın sayar herkes kesene bereket
Aynen valla 5 golde ki o ses ne kardeşim samanyoluSpiker sarmadı ama ya diğer eleman daha iyiydi
Rokette won çevrimi kaldiHadi lan gs yener dedim bende 🤣
Ahtapot musun örümcek misin diyen kimdiBişey dende memnun ol
Hepsinde vardır zaten ibanınBi tek sana mı vermedim gel şimdi de sana vereyim sonra konudaki arkadaslarin hepsine ibanimi atıyorum ilk kazançların da atsınlar bana
Özkan ÖztürkAhtapot musun örümcek misin diyen kimdi