- 31,415
- 31,617
- 113
Onu artık ezberledim puahahaHele ki Erhan falan uzun yazmissa onu da okumuyorum çünkü aynı lafları daha önce yüzlerce kez yazdıgi için ezberledik shdhxh
Onu artık ezberledim puahahaHele ki Erhan falan uzun yazmissa onu da okumuyorum çünkü aynı lafları daha önce yüzlerce kez yazdıgi için ezberledik shdhxh
Sana yapma etme dedik hikayede eksik kısım ve Erhan bende eniştemden 300k borç aldım bastım demişti puahahaugel gel sana erhanla tanışmamızı anlatayım biraz sende eğlen ciddi bir hikaye ama şakası yokbi gün forumda yolsuzum geziyorum baktım erhan aramıza katıldı kim bu yeni çocuk dedik önce aramızda sonra banko ilahlar inse 2 maç var tutmazsa paranızı ben veriyorum ciddi ciddi veriyorum öyle 2 maç var dedi gaza geldim hemen internet bankacılığından başvuru yaptım para çektim shai 30.5 üst sayı jokic 10.5 üst asisst bu salihle @butragueno yapma etme dediler herkese güvenme bak nasıl gaza gelmişsem bastık shai 30.5 sayı attı jokic 10 assistte kaldı o gün bugündür erhandan alacağım var gfkkgfd mal gibi kredi ödedim bir de erhana bi tutulmuştum sorma yanımda olsa net bıçaklardım JFSAFPLS buda forumla ilgili tatlı bir anım
O camdan bakan çocuklar gibi hemde konuda banli yazamiyoda @TestoHaylan06Dün testo okuyordu 16 sayfa geriden 30 tepkime yolladı puhah
Okuyayım mi harbiden senin için yapicam bunugel gel sana erhanla tanışmamızı anlatayım biraz sende eğlen ciddi bir hikaye ama şakası yokbi gün forumda yolsuzum geziyorum baktım erhan aramıza katıldı kim bu yeni çocuk dedik önce aramızda sonra banko ilahlar inse 2 maç var tutmazsa paranızı ben veriyorum ciddi ciddi veriyorum öyle 2 maç var dedi gaza geldim hemen internet bankacılığından başvuru yaptım para çektim shai 30.5 üst sayı jokic 10.5 üst asisst bu salihle @butragueno yapma etme dediler herkese güvenme bak nasıl gaza gelmişsem bastık shai 30.5 sayı attı jokic 10 assistte kaldı o gün bugündür erhandan alacağım var gfkkgfd mal gibi kredi ödedim bir de erhana bi tutulmuştum sorma yanımda olsa net bıçaklardım JFSAFPLS buda forumla ilgili tatlı bir anım
Konunun içinde erhan olunca istemsiz uzun yazdın diye yorumladımgel gel sana erhanla tanışmamızı anlatayım biraz sende eğlen ciddi bir hikaye ama şakası yokbi gün forumda yolsuzum geziyorum baktım erhan aramıza katıldı kim bu yeni çocuk dedik önce aramızda sonra banko ilahlar inse 2 maç var tutmazsa paranızı ben veriyorum ciddi ciddi veriyorum öyle 2 maç var dedi gaza geldim hemen internet bankacılığından başvuru yaptım para çektim shai 30.5 üst sayı jokic 10.5 üst asisst bu salihle @butragueno yapma etme dediler herkese güvenme bak nasıl gaza gelmişsem bastık shai 30.5 sayı attı jokic 10 assistte kaldı o gün bugündür erhandan alacağım var gfkkgfd mal gibi kredi ödedim bir de erhana bi tutulmuştum sorma yanımda olsa net bıçaklardım JFSAFPLS buda forumla ilgili tatlı bir anım
Padişah 1.60 verdiği tarihte görülmedi1.60 galiba
Erhanim 10 numara çocuk ta sevinci de isyanı da büyük yaşıyor para benim değilse başkasının parası için kupona o güveni veremem ben üzülmüştür o da ama tahmin bu kesin sonuç değil kaçınmak lazım bu durumdan sydyydgel gel sana erhanla tanışmamızı anlatayım biraz sende eğlen ciddi bir hikaye ama şakası yokbi gün forumda yolsuzum geziyorum baktım erhan aramıza katıldı kim bu yeni çocuk dedik önce aramızda sonra banko ilahlar inse 2 maç var tutmazsa paranızı ben veriyorum ciddi ciddi veriyorum öyle 2 maç var dedi gaza geldim hemen internet bankacılığından başvuru yaptım para çektim shai 30.5 üst sayı jokic 10.5 üst asisst bu salihle @butragueno yapma etme dediler herkese güvenme bak nasıl gaza gelmişsem bastık shai 30.5 sayı attı jokic 10 assistte kaldı o gün bugündür erhandan alacağım var gfkkgfd mal gibi kredi ödedim bir de erhana bi tutulmuştum sorma yanımda olsa net bıçaklardım JFSAFPLS buda forumla ilgili tatlı bir anım
1.6Padişah 1.60 verdiği tarihte görülmedi
Bugün tarih baştan yaratılıyor o zman
Puahfhsdaghdshgds salihlerin fırın https://www.youtube.com/shorts/kKuiPOsLzgwYa kızım kağidi elimin tersiyle kestim diyorum neden inanmıyorsun
4 maç maç önü bulursam zaten frebet siz kazanırızBugün tarih baştan yaratılıyor o zman
çok üzüldü la benim kadarErhanim 10 numara çocuk ta sevinci de isyanı da büyük yaşıyor para benim değilse başkasının parası için kupona o güveni veremem ben üzülmüştür o da ama tahmin bu kesin sonuç değil kaçınmak lazım bu durumdan sydyyd
PuhahajkalaklPuahfhsdaghdshgds salihlerin fırın https://www.youtube.com/shorts/kKuiPOsLzgw
Bizde 1 sene çok iyiydik 4-5 ay düşman gibi takıldık sonra buzları erittik hshxhçok üzüldü la benim kadaröyle dost olduk
Link kapalı olsaydı iyiydi pıhhaAldığım en sıradan mesaj ektedirEkli dosyayı görüntüle 933025
Nasıl bir köy orası kardeşmAldığım en sıradan mesaj ektedirEkli dosyayı görüntüle 933025
Sjkdkdkxkxkxllzö aç köpekMetin bende vardım
adam gibi adamdı garibanlara yardım ederdiŞu peygamberden daha cok aç gezdim diyen çocuğa ulaş da bi 200₺ at geç zekattır aq