Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tahir1603

U-MUTSUZ ÜYE
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,952
15,810
113
Northe in hedaple kapanmıştı dağıtım yapmaktan günde 20-30 kişiye ğyahah
İşte maymun gözünü açtı mı diye ondan soruyorum hak etmeyen insanlara verdiğin için şimdi çekinmen normal kötü insanlar diğer insanlara bakışını da etkiliyor normal olarak

Northe

professional bettor
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,348
13,416
113
Biz fakir zamanina mi geldik konunun ahhdsy
gel gel sana erhanla tanışmamızı anlatayım biraz sende eğlen ciddi bir hikaye ama şakası yok :D bi gün forumda yolsuzum geziyorum baktım erhan aramıza katıldı kim bu yeni çocuk dedik önce aramızda sonra banko ilahlar inse 2 maç var tutmazsa paranızı ben veriyorum ciddi ciddi veriyorum öyle 2 maç var dedi gaza geldim hemen internet bankacılığından başvuru yaptım para çektim shai 30.5 üst sayı jokic 10.5 üst asisst bu salihle @butragueno yapma etme dediler herkese güvenme bak nasıl gaza gelmişsem bastık shai 30.5 sayı attı jokic 10 assistte kaldı o gün bugündür erhandan alacağım var gfkkgfd mal gibi kredi ödedim bir de erhana bi tutulmuştum sorma yanımda olsa net bıçaklardım JFSAFPLS buda forumla ilgili tatlı bir anım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...