Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tahir1603

U-MUTSUZ ÜYE
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,001
15,890
113
Biz kırmızı ile büyüyüp sarı ile koyan takımın ta kendisiyiz
31 yaşındayım 20 seneden beri Galatasaray in yaptığı hazırlık maçı dahil bütün maçları canlı izledim istisnasız düğünümden 1 gün önce kına günüm de Avrupa on elemesi vardi onu skor takip edebilmistim sadece

JoeQuanqa

Aha üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
56,990
31,629
113
31 yaşındayım 20 seneden beri Galatasaray in yaptığı hazırlık maçı dahil bütün maçları canlı izledim istisnasız düğünümden 1 gün önce kına günüm de Avrupa on elemesi vardi onu skor takip edebilmistim sadece
En son canlı izlediğim yani stadda Bayern maçıydı ligde de şu sarhoş fb maçıydı uzun zamandır gidemiyorum ama heyecandan evde izliyemiyorun bi ara harbi heyecandan kalp krizi geçirir gibi oldum allah korusun fazla heyecanda çok kötü

Losers

🅜🅡🅛🅑🅡🅐
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,284
31,450
113
Valla tanistik tanisali 1 tane kazanan kupon slot görüntüsü hiç birsey görmedim ben mi kaçırdım acaba oraları hshdhd
Ben Show yapmam en fazla ZINK yazarım burdakiler iyi bilir sen bilmezsin puhahaj her sabah kalkın sabah oldunun yanında fix 5k dağıtım olurdu pushajah

tahir1603

U-MUTSUZ ÜYE
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,001
15,890
113
kanka 1-2 aydır o da bende bitiğiz şldfgkglşdfk hiç bu toplara girmiyoruz sohbete burdayız
Hiç mi kupon tutturmadin siz göz gelmesin diye paylaşmiyonuz dün 1 dk kala 8 sayı öndeki takım çeyreği veriyor buraya attıktan sonra shdhd

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...