- 57,056
- 31,666
- 113
Juventus a basarlar diliyorum
Bu nasıl oyun böyle sıfır odicekmis gibi gidiyor tek spin harici 100 tl falan ödüyor herhalde tek spinde yapmış şovu güzel kazanç kankaaBak tam şurda iphone 16 pro almıştım @tahir1603 https://www.cnpmciozgh.net/Gtt62fHnrJ
Tam bu kazancı aldığı gün gtü başı ayrı oynuyordu hiç unutmam o günüBu nasıl oyun böyle sıfır odicekmis gibi gidiyor tek spin harici 100 tl falan ödüyor herhalde tek spinde yapmış şovu güzel kazanç kankaa
Aga telefonumu ve bozukluklarını söylemek istemiyorum artık dün sarrj 1 eve zor yetiştim kapansa iş bitti acilmicak kesinlikle en fakir benim o konudaGalaxy A04S . Dedem bile beğenip kullanmazdı ben aylardır bunu kullanıyorum
6 tl ye bir de o parayı ödüyo oyun geçmişim bunlarla dolu smjajfBu nasıl oyun böyle sıfır odicekmis gibi gidiyor tek spin harici 100 tl falan ödüyor herhalde tek spinde yapmış şovu güzel kazanç kankaa
Saçmalama benim götüm başım hep ayrı oynarTam bu kazancı aldığı gün gtü başı ayrı oynuyordu hiç unutmam o günü
Bende kazandığımda küçük dağları ben yarattım hissi ister istemez geliyor herseui yapabilirim hissi geliyor her insana normaldir biisi diyememTam bu kazancı aldığı gün gtü başı ayrı oynuyordu hiç unutmam o günü
@tahir1603 niye angry kardeşim basarlar diledik başarılar dilemedik kiJuventus a basarlar diliyorum
O kadarda götümüz kalkmıcaksa niye kazanıyoz tahirim sanki yatırım mı yapıyoz, 2 gün sonra geri veriyoz bari 2 gün götümüz kalksın onu bile çok görüyorlar dknsjfBende kazandığımda küçük dağları ben yarattım hissi ister istemez geliyor herseui yapabilirim hissi geliyor her insana normaldir biisi diyemem
Benim yürüyüşüm değişmişti normaldirTam bu kazancı aldığı gün gtü başı ayrı oynuyordu hiç unutmam o günü
Slot oynamaktan gözü gitmiş tahirin dost@tahir1603 niye angry kardeşim basarlar diledik başarılar dilemedik ki
İçimizdeki irlandali değilsin demi@tahir1603 niye angry kardeşim basarlar diledik başarılar dilemedik ki
Wlkskdke salih kendinş unuttu iddaa'da 100 k vurunca burada peygamberliğini ilan ettiği günleri wnanndBenim yürüyüşüm değişmişti normaldir
Düşman arıyorum herhalde kendime algıda seçicilik yaptım shhdhSlot oynamaktan gözü gitmiş tahirin dost
Biz ayrıntıyı gördük gülücüğü bıraktık puhah
Benim yürüyüşüm değişmişti normaldir
Bende öyle olmadığı için demek ki bana garip geliyorBende kazandığımda küçük dağları ben yarattım hissi ister istemez geliyor herseui yapabilirim hissi geliyor her insana normaldir biisi diyemem
Para konuşturur, elbise yürüttürür..Benim yürüyüşüm değişmişti normaldir
Ben aldığım paranın %50sini dağıtıma %30una borc olarak verdim burda her zaman ğuahhaWlkskdke salih kendinş unuttu iddaa'da 100 k vurunca burada peygamberliğini ilan ettiği günleri wnannd
Sen kazanmadigin için de öyle gelebilir hshdhxxBende öyle olmadığı için demek ki bana garip geliyor
Biz kırmızı ile büyüyüp sarı ile koyan takımın ta kendisiyizİçimizdeki irlandali değilsin demi
Sen öyle zannet kardeşim 😅Sen kazanmadigin için de öyle gelebilir hshdhxx