- 16,690
- 15,519
- 113
Sorma ne hayatlar ne aileler yok oldu bu illet yüzündenMahvetti slotlar insanları
Sorma ne hayatlar ne aileler yok oldu bu illet yüzündenMahvetti slotlar insanları
Öyle kimseyi düşürmesin AllahSorma ne hayatlar ne aileler yok oldu bu illet yüzünden
Motobet 45k öder miGünaydın .
Skor vereyim bas 3-1#KONSANTRASYON
Banka hesabına yatmıştır bileMotobet 45k öder mi
2 gündür bas bas bağırıyorum bu skoru zaten 3-1 diye düşünüyorum handikap li yener diye düşünüyorum bakalım taraftarlık duygusu mu yoğun yoksa tahminim doğru mu çıkacakSkor vereyim bas 3-1
Doğru çıkar bi tane sane bi tane osimhem bi tane icardi2 gündür bas bas bağırıyorum bu skoru zaten 3-1 diye düşünüyorum handikap li yener diye düşünüyorum bakalım taraftarlık duygusu mu yoğun yoksa tahminim doğru mu çıkacak
Henüz talep vermedim çekim blokeliBanka hesabına yatmıştır bile
SanadaHerkese Hayırlı Sabahlar
Bol Şanslar Bol Kazançlar
Juve abartilan bi takım kötü günlerinde olurlarsa rahat maç izlerizDoğru çıkar bi tane sane bi tane osimhem bi tane icardi
Juventus eski Juventus değil Galatasaray eski Galatasaray hiç değil tam konsantrasyonJuve abartilan bi takım kötü günlerinde olurlarsa rahat maç izleriz
Hakem de Türk değil ama 😄😄Juventus eski Juventus değil Galatasaray eski Galatasaray hiç değil tam konsantrasyon
Hayırlı sabahlar doktor.Herkese Hayırlı Sabahlar
Bol Şanslar Bol Kazançlar
Günaydın zengin dostGunaydin loserslar