- 41,996
- 42,754
- 113
Günaydın
Sabahçıysanız üçte dörtte yatmayın kardeşim valla eziyet
Ya öyleysem?Niye ne oldu bu mitemi giricin
Sorma GünaydınGünaydın
Atar da bekle atma özel oran acildiktan sonra yatırım istiyor hiç edersin parayıTahir abi bu holi güzel özel oran atarmi bugün ona göre atacam
E yatirana kadar oran giderse az daha şimdi atacaktimAtar da bekle atma özel oran acildiktan sonra yatırım istiyor hiç edersin parayı
Hiç sorma önceki gün 2 saatle işe geldım dün aksam 8 de bi uzanayım dedim alarm sesine uyandım sabah 7 olmuşGünaydın
Yok mu bugün savaş filan atamSorma Günaydın
Hepsini kazandıkYok mu bugün savaş filan atam
Dün ahmetin dediği gibiHiç sorma önceki gün 2 saatle işe geldım dün aksam 8 de bi uzanayım dedim alarm sesine uyandım sabah 7 olmuş
Biz her gün gece 3 te yatıp 6 da kalkıyoruzHiç sorma önceki gün 2 saatle işe geldım dün aksam 8 de bi uzanayım dedim alarm sesine uyandım sabah 7 olmuş
Sizin artık hücreler ölmüş desene 😅😅Biz her gün gece 3 te yatıp 6 da kalkıyoruz
Hücreler isyanda kardeşimSizin artık hücreler ölmüş desene 😅😅
Yapıldı mı ekmeklerHepsini kazandık
5 oran 10 oran da açacak onlara gözüne yatana oynarsın 1000 katı falan da açar illa aktif kalırE yatirana kadar oran giderse az daha şimdi atacaktim
Genelde özel açıldıktan sonra veya gün içinde yatırımı olan diye belirtiyor dost şimdi yatırsanda alırsın büyük ihtimal5 oran 10 oran da açacak onlara gözüne yatana oynarsın 1000 katı falan da açar illa aktif kalır
Kalk uyan bugün en büyüğü birilerine koymak için uyandı bu sabah Re re reYapıldı mı ekmekler
Vay kardeşim portakal olmuşsunKalk uyan bugün en büyüğü birilerine koymak için uyandı bu sabah Re re re