- 19,012
- 23,756
- 113
eski bir dünya bankası
eski bir dünya bankası
Pastadan kupon bile yaparım diyor o kadar iddaalı
Yalan kardeşim simit poğaça yapıyorne ekmeği pasta ustasıymış
İç sahada iyiyiz la belli olmaz yemeyebilirizYok gs gol yemesin gslierhan21 yapacam
Gol yememe sansi yok yuzde 1 milyon kg olacak mac gerisini bilmem amaİç sahada iyiyiz la belli olmaz yemeyebiliriz
Yedeklerde temizlendi çöpler gitti rotasyon iyi
Şartı şurtu neymiş bununNe oynasam geldi aq. Canlı destek yok ki bağlanıp sövelim
Şartlarına tüküreyim 1k yap biz bakiyeyi sileriz dir kesinŞartı şurtu neymiş bunun
Adamsın kardeşim inşallah paranın altında kalırsın en kısa süredebir fenerli olarak başarılar dilemiyorum galatasaray'a ama sana diliyorum kardeşim
Şart yok güya sınırsız çekim. Zaten ödemeyecek diye sınırsız çekim vermiş kral amkŞartı şurtu neymiş bunun
yok kankam ya bu aralar pek mümkün değil sürünme dönemindeyim kısa bi dönem az kaldı ama umarım paranın üstüne çıkarsın duvara duvara vurursun onuAdamsın kardeşim inşallah paranın altında kalırsın en kısa sürede
İstediğin oran ve basicagin miktarı öğrenebilir miyimLa surdan 4 5 oran maç bulunda roll yapalım burda kafamıza göre 😂
Gozun doysun artik günü 10 kupon yaparak bitirdin biz 0 kupon pauah@AllanSaintMaximin yiğidim çıkar bizi bu cendereden
galatasaray'da ilk golu drogba atar kardeşim basLa surdan 4 5 oran maç bulunda roll yapalım burda kafamıza göre 😂
Kendin battin sıra adama mi geldiİstediğin oran ve basicagin miktarı öğrenebilir miyim
Snejder atamazmigalatasaray'da ilk golu drogba atar kardeşim bas
Para bana yaramıyor evde huzur bozuyor en son yüklü miktarda çekim yaptığımda hayatım alt ust oldu yeteri kadar olsun çarkı çevirsin kafiyok kankam ya bu aralar pek mümkün değil sürünme dönemindeyim kısa bi dönem az kaldı ama umarım paranın üstüne çıkarsın duvara duvara vurursun onu
sen oyna gel biz takip edelimLa surdan 4 5 oran maç bulunda roll yapalım burda kafamıza göre 😂