- 11,349
- 13,417
- 113
AynennnBak JoJo koddan adam maks Almış
AynennnBak JoJo koddan adam maks Almış
Fenere cok sovdum 65 den sonra 1 korner kullanmadiEvet tabi kii
Çok erken öne geçti 2. Yarıda yoksa gelirdiFenere cok sovdum 65 den sonra 1 korner kullanmadi
Betis maçını 3.5 üst değerlendir taş kafa vedat muriqi yazabilir yineFenere cok sovdum 65 den sonra 1 korner kullanmadi
Yaptığın infolrın çoğu yanlıs dostum 3 kişiye bakıp herkes diye genelleme yapmaGördüğümle yargılıyorum ne görüyosam o
AynenYaptığın infolrın çoğu yanlıs dostum 3 kişiye bakıp herkes diye genelleme yapma
Fifti fiftiMat ta aynısını verdi farmdayken 20 x atti 500x atsa 250k oda 1k verdi
parayı vurmuşsunMat ta aynısını verdi farmdayken 20 x atti 500x atsa 250k oda 1k verdi
senin çengelköy sugarda para almış puahahahahsFifti fifti
Aynen gördüm pujahjasenin çengelköy sugarda para almış puahahahahs
Bugun hem mat hem jojo 1k verdi resmen max i kaçırdım diye ağlıyorum ozelliklen jojoparayı vurmuşsun
Neden max bize denk gelmiyor atamFifti fifti
Bi biz kaldık sırayla puhhhsenin çengelköy sugarda para almış puahahahahs
trabzonlu olabılır aslında lazları cok severAynen gördüm pujahja
Önce gençlere yol verdikNeden max bize denk gelmiyor atam
Portakalı soymadan içinden ne çıkacak bilemem puajajjtrabzonlu olabılır aslında lazları cok sever
alırsın bro zorla bıraz biz zorladık başını aldık site ödemiyoBugun hem mat hem jojo 1k verdi resmen max i kaçırdım diye ağlıyorum ozelliklen jojo
Site jojo ve mat milyon verse odicek siteler de bu sitelerde denk gelmez amaalırsın bro zorla bıraz biz zorladık başını aldık site ödemiyo
every altyapısında slot oynanmaz cok kotu slotları ben 500 bet 40 burning oynadim 15 k kasa ile kasım ayında. 1 kere line aldı 1200 odedı sıralı portakala. 30 spin 0 line inanılmaz kötüSite jojo ve mat milyon verse odicek siteler de bu sitelerde denk gelmez ama