- 11,349
- 13,417
- 113
@AnthonyEdwards ben neden herkesin aklındayım hgfldkhgfdBir sonraki aldigimda aklimdasin diyim
@AnthonyEdwards ben neden herkesin aklındayım hgfldkhgfdBir sonraki aldigimda aklimdasin diyim
Bi benim kalbimdesin ama bende senin gibi baktığım ğujajja@AnthonyEdwards ben neden herkesin aklındayım hgfldkhgfd
Gizlimiz saklimiz kalmadı artık hagsshKonuda yazmayanlar doktor gelınce yada bırılerı guzelşık yaponca pat dıye damlıyo
Değişen bir şey yok dost kumarı birakmadigimiz süreceİyilik sen nasılsın dostum
Malesef bir inip bir çıkacazDeğişen bir şey yok dost kumarı birakmadigimiz sürece![]()
Gel burda takıl film izliyorduk biz de dostluk konulu göz yaşartıcı duygusalDeğişen bir şey yok dost kumarı birakmadigimiz sürece![]()
Canım sıkkın geyik yapamam şuanJojobet 32k öder mi @TommyEgan
NolduCanım sıkkın geyik yapamam şuan
Tesbıh
Yok bişey
Tamamefendım
ZAETYTLXCQ
kanka keyfi bekletmıyorum para yok hesapta megapari 50kyı hala gondermedı betgrayi de alamadim bugun 1 tane kupon yaptım 2 saat önce o da yattı hiç oynayamadim
Sence atar mı dostumLyon iy 2 toplam 4 gol atarmi
Betgray son 40 dk al onu biran önce sonra oynasnda olurkanka keyfi bekletmıyorum para yok hesapta megapari 50kyı hala gondermedı betgrayi de alamadim bugun 1 tane kupon yaptım 2 saat önce o da yattı hiç oynayamadim