- 15,849
- 14,540
- 113
Bu özeli param varken basmistim işte yine açsalar bağlarım yoksa salıya parayı yerim ben %100La paranı hıc etme ozellerı kovala sermaye yap
Bu özeli param varken basmistim işte yine açsalar bağlarım yoksa salıya parayı yerim ben %100La paranı hıc etme ozellerı kovala sermaye yap
BılıyorumSen çok akıllısın
vurdumu tahirLa paranı hıc etme ozellerı kovala sermaye yap
3.5 vermiş siteler utanmadan 50 k olsa basılırBu özeli param varken basmistim işte yine açsalar bağlarım yoksa salıya parayı yerim ben %100
Ben bılmem kendısı konuda 😀vurdumu tahir
AminEv sahibi 1.08 deplasman 8.00 oran ve deplasman gitti 4.0 yendi iddaa benim gözümde tamamen mide bulandırıcı bir hal aldı iddaanin Allah belasını versin
Saliya kadar bana verebilirsin kardeşim. Beni kasa olarak dusuneblirsinBu özeli param varken basmistim işte yine açsalar bağlarım yoksa salıya parayı yerim ben %100
Bana daAcil para lazım
Banada 00.00 dan önceBana da
Tahir'im bu galatasaray en son senin seher yıldızınıda alacak haberin olsunGalatasaray juveyi yener özel oran açarlar demi şimdiden basmaya gerek varmi
3 kişi 500 desem beni koyunlarına bile alırlardı dostlarım sağolsunlar varolsunlar@Northe benden başka kşmse selamını almamış la 3 kişi 500 desen herkes alırdı
Yaynen sorma ya umutla bekledmBu çekilişler neden parası olan adamlara çıkıyor algoritma mı var acaba GFDLPŞKHGFD
Gunde 3 kere selammı verıcez ıran nı burası@Northe benden başka kşmse selamını almamış la 3 kişi 500 desen herkes alırdı
Puahjhdfsa ben dm den sana yanlıyorum sen konuda yanlıyon çember daraldı bu şekilde ilerleyemeyiz salihim gdfkgkdfYaynen sorma ya umutla bekledm
3 kere sinyal atmayı Biliyon ama otoban mı burasıGunde 3 kere selammı verıcez ıran nı burası