- 29,785
- 10,826
- 113
3/1 knk skor yap gerekeni 1 osi 1 yunus 1 sanches kafags içeride 5 atarmıki juveye
3/1 knk skor yap gerekeni 1 osi 1 yunus 1 sanches kafags içeride 5 atarmıki juveye
Bizi multi sanacaklar kafamız aynı çalışıyor bak5 korner olur gıbı
Yok gol juve tarihinde 5 gol yediği macmi varKorner dimi e atar herhalde kanatları iyi
GS tarih yazmakta ustadırYok gol juve tarihinde 5 gol yediği macmi var
Ben 500 göndermem hwbsbss@tahir1603 bu senin numara mı kanka Ekli dosyayı görüntüle 932295
Gs en son frankfrta 5 atacakken 5 yedi nasıl olduysa 😃Yok gol juve tarihinde 5 gol yediği macmi var
Ne yiyip içiyorsunuz söyleyin de biz uzak duralım pauahGS tarih yazmakta ustadır
HaramNe yiyip içiyorsunuz söyleyin de biz uzak duralım pauah
Bana neden hep 500Ben 500 göndermem hwbsbss
Eski AllanSaintMaximin i etiketledigim mesajlara bak yiğidim lafını severim hwhxhdKonusma değişmiş ama yiğidim falan diye deden haklıymıs puhahaj
Yalan söyleme 510Bana neden hep 500
Özür dilerimYalan söyleme 510
Amaaaan caniiiiim, senin paran benim param, benim param yine benim paramGideyim bi ıhlamur içeyim bari
Afiyet olsunGideyim bi ıhlamur içeyim bari
5-0 5-1 skorlara 500 tl oynayacam. Şanlı Gs yapar şovunu3/1 knk skor yap gerekeni 1 osi 1 yunus 1 sanches kafa
La paranı hıc etme ozellerı kovala sermaye yapGalatasaray juveyi yener özel oran açarlar demi şimdiden basmaya gerek varmi
Acarlar bekleGalatasaray juveyi yener özel oran açarlar demi şimdiden basmaya gerek varmi
Sen çok akıllısınLa paranı hıc etme ozellerı kovala sermaye yap