- 23,989
- 14,775
- 113
Dürüst adamlardıAynen valla kardeşim nerde o egahandro sapsap losers dostluğu özledik ne güzel show yaparlardı
Dürüst adamlardıAynen valla kardeşim nerde o egahandro sapsap losers dostluğu özledik ne güzel show yaparlardı
Sırat köprüsü head shot yiyenler tam liste miAynen valla kardeşim nerde o egahandro sapsap losers dostluğu özledik ne güzel show yaparlardı
Ben onun dagittigi payda bana dusen parayi geri attım. Allah belasını versin öyle adamın. Her gün her gün bir insana yazılır mı. İllallah ettim. Dikkat edin çarpılmayin. İcra var diyor. İcra 1 ayda gelmez 1 ay önce parası vardı nasıl icraya düşmüş. İcraya düşeceğini bilen adam 500 lira yatıramaz mi. Siz siz olun ondan ödül almayın yoksa her gün yazarkanuni geçen kashima aracılıgıyla 5-10 bin dagıttı , sonra parayı kaybetti , kahsimaya yazdı , dagıtan arkadaşlara tek tek yaz parayı geri topla bana at dedisonra 3 gün bannlandı geri geldi
Senin nusubetlik yansımasa sorun olmucak😀😀Oglum sıfırlarsın sen
Sen kal bize lazimsin diğerleri gitsin ya tahir benim bu lafımı ala ala Sen mi üstüne aldin puahaGidelim mi
Sırat köprüsü head shot yiyenler tam liste mi
BJK üst gelse de ödülümğzü alsakHalı 1k oran gelmıs yagıyooo
Şşşşşş sessizHıhi simdi konu tam kabak tadı verdi forumda en sevmediğim kiside dahil olduya konuya tm oldu
Tavuk parası o kardesım yerı vadBJK üst gelse de ödülümğzü alsak
Yeri olmalı bence deTavuk parası o kardesım yerı vad
ana parama max cekim siniri koydular 5000 liranın max cekimi 10 katı yani 50kymış bro kesici alet seviyorlar bro 😀50k ödeyip 75k niye ödememişler ne boktan site bunlar
Dayanamıyorum maci izlim bari geldiğimde dağılmış olurlarŞşşşşş sessiz
😂😂😂Aynen valla kardeşim nerde o egahandro sapsap losers dostluğu özledik ne güzel show yaparlardı
@egehandroYeri olmalı bence de
Bro ne yap ne et o parayı almaya bk bro kaç gün oldu bro ayıp günah bro az para değil bro yaana parama max cekim siniri koydular 5000 liranın max cekimi 10 katı yani 50kymış bro kesici alet seviyorlar bro 😀
İy seyirlerDayanamıyorum maci izlim bari geldiğimde dağılmış olurlar
Onko muHıhi simdi konu tam kabak tadı verdi forumda en sevmediğim kiside dahil olduya konuya tm oldu