- 12,622
- 4,465
- 113
Sendemi knka 😀Ülkenin genel sorunları hakkında konuşacak millet yanlış anlamasın
Sendemi knka 😀Ülkenin genel sorunları hakkında konuşacak millet yanlış anlamasın
Haamneyse kahpeler ya50k odendi bro kalanla uğraşıyoruz 75 k hala odenmedı bro
Peki bro elden bisi gelirse yardımcı oluruz brovanobet finans birimi beni delirtti bro makina arıza verdi sabredemezse efenin babasını arayacak bro
Seni savundum ben burası kurtlar sofrasiSendemi knka 😀
50 k odendi 75 in üstüne yatıyolar bro finans birimindeki efenin babasını arayıp evinden alacam az kaldı broNoldu ödedimi bunlar
Babasının sucu ne50 k odendi 75 in üstüne yatıyolar bro finans birimindeki efenin babasını arayıp evinden alacam az kaldı bro
50k ödeyip 75k niye ödememişler ne boktan site bunlar50 k odendi 75 in üstüne yatıyolar bro finans birimindeki efenin babasını arayıp evinden alacam az kaldı bro
Oglm adam cevrm yapıp cekti ya bizde son 15k kaldı cevrim onu sorcm duzgun, giderse sakın dagıtım konuma begeni atma sana cıksada odul yok😃😃Nıye tumbet onun mu yumyum
Evdeki uzun saçlına kayarım dedin mi efeye50 k odendi 75 in üstüne yatıyolar bro finans birimindeki efenin babasını arayıp evinden alacam az kaldı bro
Puhahaha da öyleBro kelimesi argo olarak algılansa keşke
oğlu dolandırıcı bro kazancımı ödemiyorlar babasına kredi çektireceğim broBabasının sucu ne
Gidelim miKonu yol gecen hani oldu yemin ederim gecen sene buradi bole degildi
Hayır bro daha çokPuhahaha da öyle
Oglum sıfırlarsın senOglm adam cevrm yapıp cekti ya bizde son 15k kaldı cevrim onu sorcm duzgun, giderse sakın dagıtım konuma begeni atma sana cıksada odul yok😃😃
delerim dedim broEvdeki uzun saçlına kayarım dedin mi efeye
Aynen valla kardeşim nerde o egahandro sapsap losers dostluğu özledik ne güzel show yaparlardıKonu yol gecen hani oldu yemin ederim gecen sene buradi bole degildi
Birazdan sakinleşir maçlar sonuçlansın parasını alan alsınKonu yol gecen hani oldu yemin ederim gecen sene buradi bole degildi