- 56,821
- 31,538
- 113
Sende var bişey harbi bi arada bizim butragueno da vardı böyle ne zaman kapasa gol atardı bjkBeni beklemişler gol için herhal
Sende var bişey harbi bi arada bizim butragueno da vardı böyle ne zaman kapasa gol atardı bjkBeni beklemişler gol için herhal
Yes broZift bro
Konuya etıketle trx at bana dm atmıs erhan konuya trx yazsın dıye@GOKAYBET hani odulumuz la cekilis cikti diye sevindik bide puaha
Başka sefere inşallah bana 3k kalır yada kalmaz kusuruma bakmayın1 gol kaldı biz ölelim 🧐😅
Yeterki atsin ben izlemicem valla puahaSende var bişey harbi bi arada bizim butragueno da vardı böyle ne zaman kapasa gol atardı bjk
what are u doıng broYes bro
Yer şimdiYeterki atsin ben izlemicem valla puaha
Benim adım kemal de dur bakalım 😄1 gol kaldı biz ölelim 🧐😅
🤬what are u doıng bro
Kardeşim maç önü skor verdik kör misen ne takip ediysen 2-2 bitecek sonra gs skorumuda takip edersin oda 3-1 alcak juveyiYeterki atsin ben izlemicem valla puaha
Burayami trx atayım la o nasil isKonuya etıketle trx at bana dm atmıs erhan konuya trx yazsın dıye
Sana da lazımsa 500 2 dir boş geçmedin beni agaBenim adım kemal de dur bakalım 😄
Hele gelsinde pazarlığı sonra yaparız ahahahSana da lazımsa 500 2 dir boş geçmedin beni aga
La bşldrvek seni düşme puhhh benBurayami trx atayım la o nasil is
Bılmem ole dedıBurayami trx atayım la o nasil is
Knk noldu senin 125 ödediler miZift bro
@Erhan2121 Dm açmış adama at trxLa bşldrvek seni düşme puhhh ben
Bugun 30 defa etiket atti bana etiket atsin hallederim niye sana söylüyor la puahaBılmem ole dedı