- 30,365
- 30,361
- 113
Bir kere de kazanırken adımı haykır be kardeşim ğuajjaMrlbra kaybediyoruz...
Bir kere de kazanırken adımı haykır be kardeşim ğuajjaMrlbra kaybediyoruz...
😬Dost muyuz
Değil miyiz
Yok kazanıyoruz elhamdülillah da bu söze hastayım ben😶🌫😄Bir kere de kazanırken adımı haykır be kardeşim ğuajja
@Metings1905 hariçKAYBEDİYORUZ.
Konu senin gibi losers olunca bu şekilde yazanlar hiç eksilmiyor maalsef pauhaBir kere de kazanırken adımı haykır be kardeşim ğuajja
Olayın arka yüzünü bilmiyorsun ondan sana öyle geliyor ğuhhAdam bu cumleyle 5000 sayfalık konuya imza attı be abi bravo valla
Sitemizde 440.000₺ kârda oldugunuz görülmektedir Losers Bey. Maalesef Jest bonusu tanımlayamıyoruz. Dilerseniz günün şanslı oyunlarını sizlere iletebilirim.Bekliyorum
Iftıra ban sebebı
Giriş ücreti kelle başı 2k haberin olsunYok kazanıyoruz elhamdülillah da bu söze hastayım ben😶🌫😄
Bir daha size yatırım yaprssm adam değilim kapatın hesabımıSitemizde 440.000₺ kârda oldugunuz görülmektedir Losers Bey. Maalesef Jest bonusu tanımlayamıyoruz. Dilerseniz günün şanslı oyunlarını sizlere iletebilirim.
Bana bu bilgiyi vermedi ne metings ne golcumetin dostGiriş ücreti kelle başı 2k haberin olsun
@DoktorX dostlarını gece hatırlıyor aashaggaDeğil miyiz
Günün şanslı oyunları sweet Bonanza Gates of Olympus ama sizden yana şanslı 😆Sitemizde 440.000₺ kârda oldugunuz görülmektedir Losers Bey. Maalesef Jest bonusu tanımlayamıyoruz. Dilerseniz günün şanslı oyunlarını sizlere iletebilirim.
Günün şanslı oyunu sweet bonanza 1000 (hiç bilmiyoruz ilk defa duyduğumuz bir oyun)Sitemizde 440.000₺ kârda oldugunuz görülmektedir Losers Bey. Maalesef Jest bonusu tanımlayamıyoruz. Dilerseniz günün şanslı oyunlarını sizlere iletebilirim.
Say bakalım kac kelle varGiriş ücreti kelle başı 2k haberin olsun
Bonus hakkınız mevcut değildir Metin Bey. Dilerseniz ufak bir yatırım ile sitemizi deneyebilirsiniz.Sevgılıler gunu bonusu talebım vardı gamze hanım
VarRol yapmak isteyen
Varmı dostlar
Gece biz uyuyoruz işçi sınıfındanız@DoktorX dostlarını gece hatırlıyor aashagga