- 5,982
- 5,959
- 113
Sağdan tokat yersem solu uzatırım bundan sonraZafer her daim inananlarindir bundan sonra daha yapıcı olmak lazım dost gecmis olsun
Sağdan tokat yersem solu uzatırım bundan sonraZafer her daim inananlarindir bundan sonra daha yapıcı olmak lazım dost gecmis olsun
Zengin olsn sana kefil olmazdım bu arada fakir dostuyuz lanet olsun içimdeki fakir sevgisineO günlerde gelicek
Temsilci mi oldun
Ben büyüğüm affetmek bana yakışırAffetmesi gereken ben iken sen nasıl affediyon sjshshs
Biri sana laf ederse beni cagir ben halledecem artik merak etme puhaaSağdan tokat yersem solu uzatırım bundan sonra
Seni etiketlicem hemenBiri sana laf ederse beni cagir ben halledecem artik merak etme puhaa
Selam ben Betgit Vip Temsilciniz Makina.Temsilci mi oldun
Şans jest bonusu talep ediyorum zamanında yüklü yatırımlrım oldu geri dönüş adına Bonus istiyorumSelam ben Betgit Vip Temsilciniz Makina.
Size nasıl yardımcı olabilirim.
Dost muyuzDenver 52 alt biterse 1 dosta rol için sponsor olacam
İşleminizle hemen ilgileniyorum, lütfen hattan ayrılmayınız.Şans jest bonusu talep ediyorum zamanında yüklü yatırımlrım oldu geri dönüş adına Bonus istiyorum
Reeelde dernek var ama kumar yok pujjhaŞuradaki ortam reelde olsa büyük ihtimal @Losers yalandan bir dernek bir de dernek yeri tutmuştu dernek ayağına kumar oynatıyordu
Bekliyorumİşleminizle hemen ilgileniyorum, lütfen hattan ayrılmayınız.
Sevgılıler gunu bonusu talebım vardı gamze hanımİşleminizle hemen ilgileniyorum, lütfen hattan ayrılmayınız.
Derneklerin bazıları kumar oynatıp üstünü örtmek için açılıyor ya ondanReeelde dernek var ama kumar yok pujjha
Aynen çoğu öyleDerneklerin bazıları kumar oynatıp üstünü örtmek için açılıyor ya ondan
Buradaki ortam reelde olsaydı kesin ben metini öldürür müebbet yerdim.Şuradaki ortam reelde olsa büyük ihtimal @Losers yalandan bir dernek bir de dernek yeri tutmuştu dernek ayağına kumar oynatıyordu