- 18,853
- 23,203
- 113
ısteyebilir de dağıtır ama o kesınDagitir mi ister mi
ısteyebilir de dağıtır ama o kesınDagitir mi ister mi
Mat mı JoJo muJcjdnxsnbxb
EditörbetMat mı JoJo mu
Bu konu dışında kimseyle ilgilenmiyorum vermiyorum almıyorum Malesef tanımıyorum daısteyebilir de dağıtır ama o kesın
Halbuki en çok ben destek vermiştimSelamün aleyküm elim ayağım titredi birkaç dakikalık ara yüzünden gözüm karardı
Destekleriniz için teşekkürler @zeisy @AnthonyEdwards @sseyhan @Erhan2121 @Losers
Yanlış anlaşıldık kusura bakma @Daimon
Ne desteği as ben vermedim destekSelamün aleyküm elim ayağım titredi birkaç dakikalık ara yüzünden gözüm karardı
Destekleriniz için teşekkürler @zeisy @AnthonyEdwards @sseyhan @Erhan2121 @Losers
Benım destegımı hıssetmedın mı kankamSelamün aleyküm elim ayağım titredi birkaç dakikalık ara yüzünden gözüm karardı
Yazmışız ya senideHalbuki en çok ben destek vermiştim
1.80 bilmekten zor bu aradaOğlun başardı anne. 1.08 oran bildim
Senin ne olduğunu çözebilsem keşke çok garip davranıyosunBenım destegımı hıssetmedın mı kankam
Affettim seni sussNe desteği as ben vermedim destek
Tamam at herkese 2 kSelamün aleyküm elim ayağım titredi birkaç dakikalık ara yüzünden gözüm karardı @TestoHaylan06
Ben destek vermeyi unuttum ama banjnın kalktığına sevindim hoş geldin dostSenin ne olduğunu çözebilsem keşke çok garip davranıyosun
Affetmesi gereken ben iken sen nasıl affediyon sjshshsAffettim seni suss
Zafer her daim inananlarindir bundan sonra daha yapıcı olmak lazım dost gecmis olsunSelamün aleyküm elim ayağım titredi birkaç dakikalık ara yüzünden gözüm karardı @TestoHaylan06
Kucukken beşikten düştumSenin ne olduğunu çözebilsem keşke çok garip davranıyosun
O günlerde gelicekTamam at herkese 2 k![]()