- 5,834
- 3,533
- 113
Fevri karar verme,20tl betten 4 dede düşüyo of scatter yada 4 şeker1 milyona tavım önüme nakit koysunlar birde tuşlu telefon versinler bidaha elimi sürmem sürersem 1 milyonu 3 olarak alsınlar 😂
Fevri karar verme,20tl betten 4 dede düşüyo of scatter yada 4 şeker1 milyona tavım önüme nakit koysunlar birde tuşlu telefon versinler bidaha elimi sürmem sürersem 1 milyonu 3 olarak alsınlar 😂
1k kazansam şuan kumarı bırakırım tabi bi kaç saatliğine abartmasınlar öylee1 k ya kumarın k sini bırakırım umar ile devam ederim anca 😂
Kesene bereket kardeşim teşekkür ederim sağolasın şaka lan şaka muhtemelen gelecek ay falan alırsın ödülü zaten peşini bırakma 😆😆Direkt sen al dost fark etmez şu an da 0 ım yarında 0 olabilirim alıştım gibi ya bi tık bitikliğe kdkanf
Kafalar aynı bizim yakında donumuzda kalmayacak belli olduFevri karar verme,20tl betten 4 dede düşüyo of scatter yada 4 şekeregt bi anda jackpot düşüyo pes etme!
![]()
Bana yanlış yapamaz adresi var, evlenmeden indiririm onuKesene bereket kardeşim teşekkür ederim sağolasın şaka lan şaka muhtemelen gelecek ay falan alırsın ödülü zaten peşini bırakma 😆😆
Onda var bu iki gündür baksana konuya hiç gelmiyor bile alttan alttan vuruyor parayaBana yanlış yapamaz adresi var, evlenmeden indiririm onu
100 bine okeyim şuan hemen1 yeter bana 500 de düşünürüm bırakmaya bahane arıyorum belki işe yarar , 😆
Onun klavyeye basışından anlarım ben burada ki en yakın arkadaşım diyebilirim sana dıwdnwkkdjsOnda var bu iki gündür baksana konuya hiç gelmiyor bile alttan alttan vuruyor paraya
Sen rahat ol geçmişe gidip 2 mesaj silecem sana geçecek ödül yarı yarıya ama he 😅Yarısı benim beni alıntı yapmışsın ben bilmem losersten sen al senden ben benden site.
Olm dün her holi44 bey diyene basıyodun 100 doları şimdi teşkilata mı düştünSen rahat ol geçmişe gidip 2 mesaj silecem sana geçecek ödül yarı yarıya ama he 😅
Ne alaka dostum yazdığıma takıldıysan şakasına demiştimOlm dün her holi44 bey diyene basıyodun 100 doları şimdi teşkilata mı düştün
Ciddiye mi aldın la asıl ben takılıyom mizacımdan dolayı yanlıs anladın 😂😂Ne alaka dostum yazdığıma takıldıysan şakasına demiştim
Ev penaltı kaçırdı. Geçmiş olsun daha da gelmez
Gunaydın hayırlı pazarlarEv penaltı kaçırdı. Geçmiş olsun daha da gelmez
Ucluk yarısması kazananııııııı?Günaydınlariniz olsun