- 40,071
- 42,590
- 113
Hayatında ilk defa o parayi görmüş erkek ozguveni nerden görsem tanırım dostUlan 1 2 saat önce bir konuda bir kavga çıktı, adam 50 K vurmuş dağıtımın diye 3 kişiye 100 lira dağıtmış.
Hayatında ilk defa o parayi görmüş erkek ozguveni nerden görsem tanırım dostUlan 1 2 saat önce bir konuda bir kavga çıktı, adam 50 K vurmuş dağıtımın diye 3 kişiye 100 lira dağıtmış.
Kayserili de olabilir arkadaş hemen dur sen de teşhisi koydum 😆😆Hayatında ilk defa o parayi görmüş erkek ozguveni nerden görsem tanırım dost
Yaladik yuttuk forumu sen gel bana sorKayserili de olabilir arkadaş hemen dur sen de teşhisi koydum 😆😆
Biz daha forumda emekleme aşamasındayız ama biz de bir gün o yerleri görücez, geçiricez, hatta daha üst seviyeye çıkacağız, bakalım.Yaladik yuttuk forumu sen gel bana sor
Hic çıkma benceBiz daha forumda emekleme aşamasındayız ama biz de bir gün o yerleri görücez, geçiricez, hatta daha üst seviyeye çıkacağız, bakalım.
Bazen yanlış anlaşılmasın şuan bile bazı şeyleri şu forumda görünce sinirleniyorum sen de haklısın, bazen çok bir şey bilmemek iyidir dost.Hic çıkma bence
Ne kadar çok şey bilirsen o kadar çok üzülürsün dost az bilmek daha iyidirBazen yanlış anlaşılmasın şuan bile bazı şeyleri şu forumda görünce sinirleniyorum sen de haklısın, bazen çok bir şey bilmemek iyidir dost.
Biz doktor zink yapar diye bekliyoruz doktor egehanro diyor puaha@egehandro burda mısın
2 kişi zınkk yaptı sağolsunlar daha onlara dönemedimBiz doktor zink yapar diye bekliyoruz doktor egehanro diyor puaha
Güzel o zaman bende ona göre liste yapıyorum dost2 kişi zınkk yaptı sağolsunlar daha onlara dönemedim
Efendim kankaTahiiiiir
En güzeli. Akşam 0 dım peş peşe 2 kişi attı. Sonra baktım ikisi de batmış. Şimdi sıra bendeGüzel o zaman bende ona göre liste yapıyorum dost
Aynı mıEfendim kanka
Göster onlara gerçek gücünü, onlar arkadan havravhraharvarravEn güzeli. Akşam 0 dım peş peşe 2 kişi attı. Sonra baktım ikisi de batmış. Şimdi sıra bende
Yok batiş an itibariyleAynı mı
Bugun param yokken talep arz meselesine giriyorum bugünlerde kim bana senin dediğin gibi destek olmuşsa onları tek gorecem salaklık ta bir yere kadarEn güzeli. Akşam 0 dım peş peşe 2 kişi attı. Sonra baktım ikisi de batmış. Şimdi sıra bende
İban aynı mı aqYok batiş an itibariyle
Fazla cömertlik enayiliktir bunu gördümBugun param yokken talep arz meselesine giriyorum bugünlerde kim bana senin dediğin gibi destek olmuşsa onları tek gorecem salaklık ta bir yere kadar
Aynı 10 yıldır eyvallah kanka sagolasin yarın bjk 2.5 üst olursa sendeyimİban aynı mı aq