- 2,504
- 1,492
- 113
Pazartesi de üni açılıyorCumartesiydi artık pazar
Pazartesi de üni açılıyorCumartesiydi artık pazar
Ağzına sağlık dedem aminNik adlarıyla semaya dualar gönderildi. Başta sağlık olmak üzere çeşitli temenni ve niyazlarda bulundum. Amin.
Ne okulu ya bitmedi miPazartesi de üni açılıyor
Uzun uzun de ben uzun yazıları okumayı çok seviyorum pauahUzun uzun demiyim parasını yemediğiniz insana paranızı yedirmeyin
Çok teşekkür ederim şakasız diyorum, yine şakasız diyorum bu dua cidden içimden de geçti yarın çok güzel bir gün olacak dedim bu dua üstüne olmazsa ayıp abiii, olacaksak.Nik adlarıyla semaya dualar gönderildi. Başta sağlık olmak üzere çeşitli temenni ve niyazlarda bulundum. Amin.
Üni yav Bahar dönemiNe okulu ya bitmedi mi
Okumadım bilemicemÜni yav Bahar dönemi
Çevrim sayayım az kaldı mı baglanayim patlamazsam. Bunlar limit falan katar şimdiCanli destek
Sağlık olsun, okuyanla okumayanın arasındaki o ince çizgi biteli yıllar oldu, sorun yok.Okumadım bilemicem
Aynen sen az çok tahmin yurut az kalınca canliya sorarsın bolsansÇevrim sayayım az kaldı mı baglanayim patlamazsam. Bunlar limit falan katar şimdi
Okuyan @Erhan2121Sağlık olsun, okuyanla okumayanın arasındaki o ince çizgi biteli yıllar oldu, sorun yok.
Tam tersi ben okumadım tahir okudu puaha
Veresiye satan, peşin satan 😆😆😆
Bizi tirrek zannediyo bu burda gördü cıvata sandıTam tersi ben okumadım tahir okudu puaha
Duba yok bı sey yokBizi tirrek zannediyo bu burda gördü cıvata sandı
Akıllı adamsın ha MetinimDuba yok bı sey yok
Show yapma kardeşim pauha1k yatırımı 3 kere geçiren koca yürekli sponsor tesekkurler
Dost meclisi 1k nin showu mu olurShow yapma kardeşim pauha
3 luk attın1k yatırımı 3 kere geçiren koca yürekli sponsor tesekkurler