- 16,033
- 14,741
- 113
Jokerin freebeti 1k dan 500 e düşürmesi 3.6k ya mal oldu 8.6 oran buluyorum 3.6k anca veriyor rezillik
Ahmet parayı bulmuşsun sanırım hahshBak bakayım ne zaman bu maçlar 🤣
- den yüzümüz gülmüyorAhmet parayı bulmuşsun sanırım hahsh
Bulduğumuzun 3de 1ini dağıttık kalanın yarısını batırdık. Diğer yarısına da özelleri aldık bi de bi haftalık sigara stokladık. Kafa yok işte acele etme bekle akşam maçlaını. Yok illa finlandiya basket liginden batacam benAhmet parayı bulmuşsun sanırım hahsh
TebriklerJokerin freebeti 1k dan 500 e düşürmesi 3.6k ya mal oldu 8.6 oran buluyorum 3.6k anca veriyor rezillik
Bayern Münih yatırdı. 25 de 0.2 olan maç 0.3 bitiyor benim şansıma
AsAkşamınız güzel olsun, selamın Aleyküm.
Bayern in sağı solu belli olmuyor dost, hele bu sene, sağlık olsun.Bayern Münih yatırdı. 25 de 0.2 olan maç 0.3 bitiyor benim şansıma
YenerTs yener mi bu aksam
Çok beraberlik kokusu alıyorumTs yener mi bu aksam
2-2Ts yener mi bu aksam
.KAYBEDİYORUZ.
Biz kaçırdık deseneBulduğumuzun 3de 1ini dağıttık kalanın yarısını batırdık. Diğer yarısına da özelleri aldık bi de bi haftalık sigara stokladık. Kafa yok işte acele etme bekle akşam maçlaını. Yok illa finlandiya basket liginden batacam ben
Şimdiden bol şansTrabzonspor yener ve 2.5 üst olursa @DoktorX E 500 tl
Bu vaatten sonra gelme ihtimali 0 a düştü xsfTrabzonspor yener ve 2.5 üst olursa @DoktorX E 500 tl
Eyvallah kanka. Büyük bişey alamadım ya alsam görürdüm herkesi zaten çok hızlı geri verdimBiz kaçırdık desenetebrikler kazanırsın umarım kardeşim