- 30,229
- 30,232
- 113
Bol şans
Bol şans
Bizde yatış olmaz peri bacaları
PARASIZLIK ZORYETERSİZ BAKİYE PARA YATIR
Oda mı 5k yatırım istiyorMatın 1000 oranı güzelmiş 500 olandan daha çok gelme ihtimali var anasını satıyım
Yok o istemiyor da mat kodları alınmıyo niyeyse. OynayamadıkOda mı 5k yatırım istiyor
Olm sen gerçekten öğret bana aç kalmam her kampanyayı her etkinliği nasıl anlık bilebilirsin, siteler seninle iş birliği yapmalı belli miktar karşılığında çalışmalı senleOla TG etkinliğine katılın 500 freespin kazanma şansı var
Link at ordanOla TG etkinliğine katılın 500 freespin kazanma şansı var
Öyle olur hep. Yazılı olmayan kural işte ben de hollanda 2 ye denedim 3.5 hepsine 3 ay boyunca. Denemediğim ilk hafta olduAlmanya ligine bu hafta üst alamadım skorlara bakın @AnthonyEdwards @sseyhan
Haftaya deneriz alta bağlarızÖyle olur hep. Yazılı olmayan kural işte ben de hollanda 2 ye denedim 3.5 hepsine 3 ay boyunca. Denemediğim ilk hafta oldu
Sevmediğin biri üst girmişse sen de gir batsınHaftaya deneriz alta bağlarız
Senin piyasadan haberin yok galibaOlm sen gerçekten öğret bana aç kalmam her kampanyayı her etkinliği nasıl anlık bilebilirsin, siteler seninle iş birliği yapmalı belli miktar karşılığında çalışmalı senle
TLink at ordan
Vay be citirdan dağıtım gelir mi hahhsa
Geç kaldın battım 😂Vay be citirdan dağıtım gelir mi hahhsa
Sivas o kadroyla bir 4 daha atamadıVan son dk 3 3 yaptı ne maç oldu la izleyen var mı
Kanka ben pes ettim artık sadece losers konusunu öyle boşboş takip ediyorum umut heves kalmadıSenin piyasadan haberin yok galiba
Ben 8 10 site takip ediyorum. 100 civarı etkinlik açan site var xcdd