- 11,349
- 13,417
- 113
Sevgiye çeyrekkk vaaaaaaaaaaarkandırdım nazlı yari sonunda çılgın sozlerle
Sevgiye çeyrekkk vaaaaaaaaaaarkandırdım nazlı yari sonunda çılgın sozlerle
Bulamadım anket
Kandırdım sonunda güzel gözlümü oyunlarlakandırdım nazlı yari sonunda çılgın sozlerle
Bonus talep zaten yatırımı olanaymışBulamadım anket
Gelirİlk yarı iki takımda 30 atar dedim gelir mi
Haaa ilkyarı gelmez ben ilk çeyrek sandım gelir dedm geçmiş olsunİlk yarı iki takımda 30 atar dedim gelir mi
Çok paramız olsaydı Şimdi Seninle baş başa Antalya'da Deniz kenarında Güneşin batışı ile birlikte aşkımızı konuşuyor olabilirdik.İçinde
Para aşk Antalya deniz güneş
Kelimelerinin geçtiği mantıklı bir cümle kurabilir misiniz
TebriklerÇok paramız olsaydı Şimdi Seninle baş başa Antalya'da Deniz kenarında Güneşin batışı ile birlikte aşkımızı konuşuyor olabilirdik.
TeşekkürlerTebrikler
Özelse biz çıkalım dostÇok paramız olsaydı Şimdi Seninle baş başa Antalya'da Deniz kenarında Güneşin batışı ile birlikte aşkımızı konuşuyor olabilirdik.
Sen kalbimdesinÖzelse biz çıkalım dost
ben kalbinde o koynunda seyhan manita koltugunda ohh sen yolundasın tamSen kalbimdesin
Threesome diyorsunben kalbinde o koynunda seyhan manita koltugunda ohh sen yolundasın tam![]()
bayılırım kardeşim sende gel dicemde bu aralar para kazanmakla ve paralı dostlarla sohbet etmekle meşgülsün fakirin threesome'ı zevk vermez ĞLKGDSKGDSFThreesome diyorsun
Yav ne kazanmisiz 1 al 3 ver bizimki kuruş kalmadı bile hshshsbayılırım kardeşim sende gel dicemde bu aralar para kazanmakla ve paralı dostlarla sohbet etmekle meşgülsün fakirin threesome'ı zevk vermez ĞLKGDSKGDSF
kime 3 ver tahirim isim ver tahsilat yapalımYav ne kazanmisiz 1 al 3 ver bizimki kuruş kalmadı bile hshshs
Enbet joker bet holiganbetkime 3 ver tahirim isim ver tahsilat yapalım![]()