- 18,637
- 22,577
- 113
değil. sadece hosting ve demo oyunları 5000 dolar . lisans işleri ile beraber minimum 50.000 dolar suan kıytırık betco maliyeti. ama adamlar 100k odeyemiyor cok enteresan5k dolar betco altyapısı biliyorum
değil. sadece hosting ve demo oyunları 5000 dolar . lisans işleri ile beraber minimum 50.000 dolar suan kıytırık betco maliyeti. ama adamlar 100k odeyemiyor cok enteresan5k dolar betco altyapısı biliyorum
Çaktırma kardeşim ben de alacaktım 1 lira yokmuş hesapta erhan bakiye var diye vermiyor dedi Avi de bastık onu kaybetmek içinAldım ki
Kasalar her gün ana hesba gidiyordur bugünün hasıtlyı ilə ödeme yapacaktırdeğil. sadece hosting ve demo oyunları 5000 dolar . lisans işleri ile beraber minimum 50.000 dolar suan kıytırık betco maliyeti. ama adamlar 100k odeyemiyor cok enteresan
Lan olum sacmalama kahvaltı yapıyorum nedır ben dolandırıcıyım dıyoSizce dolandieilirmiyim kshvaltiyi beklyorum🤣🤣
Wm aracına bak.Sizce dolandieilirmiyim kshvaltiyi beklyorum🤣🤣
340 a gitme ben dolandiriyim seni 400 eSizce dolandieilirmiyim kshvaltiyi beklyorum🤣🤣
Orda. Buldum bunuWm aracına bak.
Al kardesim su 400u koy cebine demek yok illa dolandirilcaz desene bugub340 a gitme ben dolandiriyim seni 400 e
Ora da dolandırıcı zor.Orda. Buldum bunu
Referans vardıOra da dolandırıcı zor.
Bole adamları konuya almayın bıle bıle dolandırlıyoReferans vardı
Dolandırıcak olsa fazla diyebilirdi bilemem yinede tabiAl kardesim su 400u koy cebine demek yok illa dolandirilcaz desene bugub
Bende oyle dusundumDolandırıcak olsa fazla diyebilirdi bilemem yinede tabi
Seni aliyolarsa konuya herkes girer ha sen ha @sapsap10Bole adamları konuya almayın bıle bıle dolandırlıyo
Dost burası hayır kurumu degil ki böyle seyler bekleyesinAl kardesim su 400u koy cebine demek yok illa dolandirilcaz desene bugub
Oooo kral selamDost burası hayır kurumu degil ki böyle seyler bekleyesin