- 15,849
- 14,540
- 113
5Kaç oran
5Kaç oran
BJK korkuttuGs fb bjk 2.5 üst 5 oran normali 3 oran 5k maks
Valla gs kesin olurda. Ts fb maçı patlayablirmi diye dusunuyorum25k lazım bana acil belki teli satar basarız mçlr garantiye yakınsa
yaw bu site para mara odemez temsilcisi ayrı canlı desteği ayrı sponsoru ayrı mail desen apayrı konuşuyo hepsi farklı şeyler söylüyo selfie at dedıler temsilci de gerek yok atma dedı sponsora yazdım konuscam dedi saçma sapan oldu olay iyice mk fakirleriGüncelleme mi hala
Kasa dolşun diye oyalıyor duryaw bu site para mara odemez temsilcisi ayrı canlı desteği ayrı sponsoru ayrı mail desen apayrı konuşuyo hepsi farklı şeyler söylüyo selfie at dedıler temsilci de gerek yok atma dedı sponsora yazdım konuscam dedi saçma sapan oldu olay iyice mk fakirleri
125 liraya kuvette selfie atarimyaw bu site para mara odemez temsilcisi ayrı canlı desteği ayrı sponsoru ayrı mail desen apayrı konuşuyo hepsi farklı şeyler söylüyo selfie at dedıler temsilci de gerek yok atma dedı sponsora yazdım konuscam dedi saçma sapan oldu olay iyice mk fakirleri
Aynen bjk yenilir de gol atarsa üst olurBJK korkuttu
yaw bi sitede nasıl 100k kasa olmaz bu adamlar 5000 lirayla mı kurdular sıteyı parası olmayan kumar sıtesı mı olurKasa dolşun diye oyalıyor dur
Almanya dan dayı oğlu aradi25k lazım bana acil belki teli satar basarız mçlr garantiye yakınsa
5k dolar betco altyapısı biliyorumyaw bi sitede nasıl 100k kasa olmaz bu adamlar 5000 lirayla mı kurdular sıteyı parası olmayan kumar sıtesı mı olur
Gs olur kanka.La bu nasil özel oran iyice civittiEkli dosyayı görüntüle 931007
Zaten bunlara 1 tl bassan 1000 lira verirLa bu nasil özel oran iyice civittiEkli dosyayı görüntüle 931007
Günaydın tanrının rahmeti üzerine olsun.Günaydın dostlar bol kazançlar
Biri olsa biri olmaz 2 si olsa 3 u olmazGs olur kanka.
Saçmalık resmenZaten bunlara 1 tl bassan 1000 lira verir
1 TL olunca bişi olmaz ama 😀Biri olsa biri olmaz 2 si olsa 3 u olmaz
Aldım kiLa bu nasil özel oran iyice civittiEkli dosyayı görüntüle 931007
Eğerki maçlar 3 golden başlıyorsa ihtimali varLa bu nasil özel oran iyice civittiEkli dosyayı görüntüle 931007