- 30,260
- 30,275
- 113
Atmasına gerek yok sabittekine yolla puhhhyoksa ıban at
Atmasına gerek yok sabittekine yolla puhhhyoksa ıban at
Kardesım kahvaltı etmedıysen gel hakkımı yıyebılırsın ben 3 gun daha ac kalabılırmyook uyucam. yanlışlıkla uyandim.
Enes abinize puahahOğlum lokum getirin Enes e hahdgss
KalbimmKardesım kahvaltı etmedıysen gel hakkımı yıyebılırsın ben 3 gun daha ac kalabılırm
4k haftalık kayıp bonusu hakkım var bide özel oran umudum hahshsSence var mı adam geceden ber sinyal de puajjh
İyi yarın akşama patlıyorsun yani4k haftalık kayıp bonusu hakkım var bide özel oran umudum hahshs
Iyı la benden ıyı benımde aksam uyuma sabah kalkma umudum var4k haftalık kayıp bonusu hakkım var bide özel oran umudum hahshs
Bende oda yok sende benden iyisinIyı la benden ıyı benımde aksam uyuma sabah kalkma umudum var
Pazar geceye bakalımİyi yarın akşama patlıyorsun yani
Pazartesi iş var Pazar gecesi olmaz puahahaPazar geceye bakalım![]()
Valla ihtiyacım var gelmesine özel oranın yaptığım altını yedim geri iade etmem lazım ramazan başlıyor eve erzak cart curt bana ne kalir o bile meçhulPazartesi iş var Pazar gecesi olmaz puahaha
Calısan adam kumar oynamasınPazartesi iş var Pazar gecesi olmaz puahaha
attm yapıştırÇorba içerim kelle paça sigara yarım paket var
Kardesm eksık kalırsa bıze ulaşValla ihtiyacım var gelmesine özel oranın yaptığım altını yedim geri iade etmem lazım ramazan başlıyor eve erzak cart curt bana ne kalir o bile meçhul
Yardımcı oluruzValla ihtiyacım var gelmesine özel oranın yaptığım altını yedim geri iade etmem lazım ramazan başlıyor eve erzak cart curt bana ne kalir o bile meçhul
En büyük kumarı oynayan bizizCalısan adam kumar oynamasın
Bugun sıze ozel marıobet bonusunu tanıtmak ısterınattm yapıştır
Gidere yetsin kalmasda sorun olmzValla ihtiyacım var gelmesine özel oranın yaptığım altını yedim geri iade etmem lazım ramazan başlıyor eve erzak cart curt bana ne kalir o bile meçhul
Afiyet olsun kardeşim mercimek iç kalanla roll yapÇorba içerim kelle paça sigara yarım paket var
Doğru dedin ilk defaCalısan adam kumar oynamasın