o zaman 1 saati geçmemesi için dua edeceğiz , çekim iptali yok
o zaman 1 saati geçmemesi için dua edeceğiz , çekim iptali yok
Kokusunu alıyor valla birisi birşey yazdığı anda saniyede damlıyor adamı durduk yere gümletti enteresan bir char 😆Pp diyecek ken pipi dedi olur ya bebeklere ole deriz bazen metin direk sheli etiket etti
59 dkyı gecerse yanar parao zaman 1 saati geçmemesi için dua edeceğiz , çekim iptali yok
Bos yaptiKokusunu alıyor valla birisi birşey yazdığı anda saniyede damlıyor adamı durduk yere gümletti enteresan bir char 😆
@Shellac buda aynı kelımeyı kullandı abarttılar ıyıcePp diyecek ken pipi dedi olur ya bebeklere ole deriz bazen metin direk sheli etiket etti
Sen bunu yazana kadar çoktan geçmiştirbeyler iyi geceler , her oynadıgınız bahsiniz tutsun![]()
bi sorum olacak , pusulabetten tron ile virüsbetin tronuna çekim verdim , 1 saati geçerse çekim para yanar mı ? ( ufak miktar 1500 tl )
Ban yiyeceğini tahmin etmedi oda şaka yapayım derken ters anına denk geldiBos yapti
Onu gördüm399 var avitorde 84k yapıp atayım dedi
La kaybol isine bak gece gece beni delirtme konuda aktif olan benim hayırdır sana 50 defa kavga ettim seninle daha bıkmadın mı laa@Shellac buda aynı kelımeyı kullandı abarttılar ıyıce
Gerisini boşver 😀Onu gördüm
Düşman kazanma konusunda üstüne yok@Shellac buda aynı kelımeyı kullandı abarttılar ıyıce
Hasta mısın la@Shellac buda aynı kelımeyı kullandı abarttılar ıyıce
Cagırda goreyım dedınLa kaybol isine bak gece gece beni delirtme konuda aktif olan benim hayırdır sana 50 defa kavga ettim seninle daha bıkmadın mı laa
Bence öyle değil niyeti ciddi şimdide erhana göz dikti hshxhs 😆Ban yiyeceğini tahmin etmedi oda şaka yapayım derken ters anına denk geldi
Yapmasin abi yapmasin burda iki muhabbet ediyoruz herseye adminlerimi etiket edecek 3 yaşında cocukmutyuz bizBan yiyeceğini tahmin etmedi oda şaka yapayım derken ters anına denk geldi
Shell arsenale basmış olabilir onun siniriyle wasil arada kaynadıBan yiyeceğini tahmin etmedi oda şaka yapayım derken ters anına denk geldi
İlk başta ban qtacağını düşünmedi bence pujhaBence öyle değil niyeti ciddi şimdide erhana göz dikti hshxhs 😆
yok reis daha 20 dk olduSen bunu yazana kadar çoktan geçmiştir