- 23,769
- 14,502
- 113
3 70 bass@AnthonyEdwards arsenal oran kaç
Sana güvensek don gitmişti 2.13 orana
3 70 bass@AnthonyEdwards arsenal oran kaç
Sana güvensek don gitmişti 2.13 orana
Yok yapamazNadir hifi seneye büyük ihtimal nba yapar eurolig te bu kadar seri şekilde 3luk atan oyuncu yok adam makina gibi 1 saniyede topu elinden çıkarıyor fena oyuncu
Dünyada yokNadir hifi seneye büyük ihtimal nba yapar eurolig te bu kadar seri şekilde 3luk atan oyuncu yok adam makina gibi 1 saniyede topu elinden çıkarıyor fena oyuncu
Neyi yapamazYok yapamaz
7/7 atması lazım anca öyle won olur buŞunu düşüyorum da açmışlar da sadece düşünüyorum şu an
Cury var la onun üstüne kimse 3luk atamaz da hidi de iyi kumaşDünyada yok![]()
Seneye nadir hifi 23.5 total üstten yatan kuponun şimdiden hayırlı olsun dostNadir hifi seneye büyük ihtimal nba yapar eurolig te bu kadar seri şekilde 3luk atan oyuncu yok adam makina gibi 1 saniyede topu elinden çıkarıyor fena oyuncu
Ben anlamıyorum valla en son ibrahim kutluay vardı bildiğim en iyi 3 lük atanCury var la onun üstüne kimse 3luk atamaz da hidi de iyi kumaş
Nba de yapamazNeyi yapamaz
Ustam 84k borç çıkar mı acil cvpDünyada yok![]()
Pp yi onun için bekletiyorum maalsef porter in yerini hifi alacak gibi puaahSeneye nadir hifi 23.5 total üstten yatan kuponun şimdiden hayırlı olsun dost
@Metings1905
Hepsine bedel puhaa
Arap yagı cok bulunca göle maya calarmısŞunu düşüyorum da açmışlar da sadece düşünüyorum şu an
Neden yapamaz aciklarmisin çok merak ettimNba de yapamaz
Ya kızım 3.80den arsenale 16 lira bastım neden inanmıyorsun3 70 bass
Ne kadar acil mesela 399 ytl param var jetx atıp yükseltelimUstam 84k borç çıkar mı acil cvp
Dedim arsenal kaybedecekYa kızım 3.80den arsenale 16 lira bastım neden inanmıyorsun