- 23,854
- 14,610
- 113
Olursa mı ? Arsenal şampiyon oldu diğerleri sıralamayı belirlesin kardeşimBu sene arsenal şampiyon olursa fenerde olacak bu iki takımın kaderi bir yazılmış
Olursa mı ? Arsenal şampiyon oldu diğerleri sıralamayı belirlesin kardeşimBu sene arsenal şampiyon olursa fenerde olacak bu iki takımın kaderi bir yazılmış
Her sene aynı hikaye ahmetimOlursa mı ? Arsenal şampiyon oldu diğerleri sıralamayı belirlesin kardeşim
Fener olamazOlursa mı ? Arsenal şampiyon oldu diğerleri sıralamayı belirlesin kardeşim
Arsenal her sene bole sona doğru city bi şekilde şampiyon oluyor her sene aynı senaryoOlursa mı ? Arsenal şampiyon oldu diğerleri sıralamayı belirlesin kardeşim
Aynısını yazdim puaahHer sene aynı hikaye ahmetim
City bi şekilde geliyor
Her sene aynı hikaye ahmetimOlursa mı ? Arsenal şampiyon oldu diğerleri sıralamayı belirlesin kardeşim
Hatırlanmak gibi bir kaygım yok. Çok eski bir hikaye artık@Barrios usta senide unuttular yaz deftere
Aynısını yazdim puaahHer sene aynı hikaye ahmetim
City bi şekilde geliyor
Farkı göremeyecek ahlaktan uzaksınız yazıklar olsun sizin bu arsenal düşmanlığınız artık memlekete zarar veriyorHer sene aynı hikaye ahmetim
City bi şekilde geliyor
Arsenal iy 1.5 üste 2₺ bastım son kurşun gitti baş düşmanımFarkı göremeyecek ahlaktan uzaksınız yazıklar olsun sizin bu arsenal düşmanlığınız artık memlekete zarar veriyor
Neden yaptın bunuArsenal iy 1.5 üste 2₺ bastım son kurşun gitti baş düşmanım
Etiket atmıyoruz diye unutulmuş olunmuyor demi agaHatırlanmak gibi bir kaygım yok. Çok eski bir hikaye artık
2tl 4.5tl olsun diye sıfırdan yüksekmek istedimNeden yaptın bunu
Bütün siteler öylePadisahbetin minimum havale 100₺ diye günlerce reklam yaptığı, ama asla 100₺ yatırılmadığı gibi yalan dolandı hayat...
Yok ağam herşey etiket mi ki ?Etiket atmıyoruz diye unutulmuş olunmuyor demi aga
Çoğu site ole 100 250 yatirim diyorlar ama yatırılmiyorPadisahbetin minimum havale 100₺ diye günlerce reklam yaptığı, ama asla 100₺ yatırılmadığı gibi yalan dolandı hayat...
Yok gönüller bir her zaman agamYok ağam herşey etiket mi ki ?