Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TestoHaylan06

Kaderimize yenilmiş bahtımıza gücenmişiz olay bu.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,658
14,667
113
Yok haylanım farketmiyor isterse borcun 50 k olsun hesabında 200 k var diyelim 10 katına kadar bloke koyma hakkı var
Vay namussuzlar demekki ödemez ilerisi için faize binerse faizide alırız diye öyle yöntem yapmışlar , Allah yardımcımız olsun

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,045
19,941
113
Aynen öyle oluyor ve borcu o paradan ödetmiyor sen sen gidip icranı kapatıyon sonra borcun olan şirket bankaya borcunu ödedi blokey kaldırın diye mektup gönderiyor öyle kalkıyor bloke
Aynen öyle kardeşim dediğin gibi
O paradan alın desen bile kabul etmiyor avukata ödemeyi yapıp
İcra dairesinden Hangi bankada ise Banka bloke kaldırma yazısı göndertion onunda ücreti oluyor icra dairesi hesabına ödeme yapıon mobilden bankaya yazı gidince bloke kalkıyor çok uğraştırıcı işler

AnthonyEdwards

İyi bak hastana sor beni ustana
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,904
14,674
113
Turkcell koydurmuş blokeyi. 3.5k borç vardı ödeyecektim sistem hata verdi. Ertesi gün avukata devrolmuş 8.5k istediler diye ödememiştim. Sapık gibi ablamı annemi aramışlar bana ulaşamayınca. Ödemeyecem ulan gel al alabiliyosan

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,844
23,137
113
whatsapptan temsilci ulaştı normalde mesai saatinde değilmiş ama buna söylemişler böyle böyle bi yüklü çekim var teyit al diye. başta aradı direk kim bu diye sövcektim sövmedim aradı tekrar konuştuk bi sıkıntı olmadıgını odemenin en kısa sürede yapılacağını 48 saat beklememin gerekmedigini söyledi. yönetime de bildiricem ben en kısa sürede ödenecek dedi. bakalım gidişat nasıl olacak

AnthonyEdwards

İyi bak hastana sor beni ustana
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,904
14,674
113
whatsapptan temsilci ulaştı normalde mesai saatinde değilmiş ama buna söylemişler böyle böyle bi yüklü çekim var teyit al diye. başta aradı direk kim bu diye sövcektim sövmedim aradı tekrar konuştuk bi sıkıntı olmadıgını odemenin en kısa sürede yapılacağını 48 saat beklememin gerekmedigini söyledi. yönetime de bildiricem ben en kısa sürede ödenecek dedi. bakalım gidişat nasıl olacak
100k için yüklü çekim diyen siteye bi daha uğrama

TestoHaylan06

Kaderimize yenilmiş bahtımıza gücenmişiz olay bu.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,658
14,667
113
Turkcell koydurmuş blokeyi. 3.5k borç vardı ödeyecektim sistem hata verdi. Ertesi gün avukata devrolmuş 8.5k istediler diye ödememiştim. Sapık gibi ablamı annemi aramışlar bana ulaşamayınca. Ödemeyecem ulan gel al alabiliyosan
Turkcell iyi olmamış ya bütün bankalarda kredi ihtimalin en az 5 yıl mümkün olmayacak geçmiş olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...