Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Losers

BRO WESTERN UNİON BRO GRANDE COLD BREW BRO ICE LAT
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,260
30,275
113
Benimde iş bankasına koymuşlardı 5 bin borç var 3500₺ hesapta vardi bilerek yatırmadım yatırırsam yarın bir gün kredi olanağı olur birşey olur dünyam kararır diye yoksa şimdi 500 bin + borç olurdu
Valla bende 61 kurus konulmus

Losers

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,260
30,275
113
Hesaba girdi çıktı oldu ama sadece 16 lira bloke. İcra var vodafone ve turkcell. Onlar koydurabilir mi
Evet onlar koydurmustur ama hesabı aktif kullnmaya devam edebilirsin her 2 ayda bir rastgele saatlerde böyle bloke atacak o an hesabında ne varsa el koyulur

TestoHaylan06

Kaderimize yenilmiş bahtımıza gücenmişiz olay bu.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,460
14,515
113
Hesaba girdi çıktı oldu ama sadece 16 lira bloke. İcra var vodafone ve turkcell. Onlar koydurabilir mi
O 16 lira bloke değildir hesabında 16₺ olduğu için o miktara bloke koymuşlardır fazlası olsa fazlasına koyarlardı icra avukatı hemen hemen bütün bankalara mektup yolluyor , hesabına bloke koyulsun diye UYAP dosyalar icra dosyalarım kısmından kim koymuş hangi bankalara koymuş görebilirsin

TestoHaylan06

Kaderimize yenilmiş bahtımıza gücenmişiz olay bu.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,460
14,515
113
Bu arada miktarın hiç önemi yok mesela borcun 5 bin diyelim hesabında 5 milyon var diyelim 5 milyona bloke koyuyor ve 5 bini ödemeden kalkmıyor yani 5 bini o paradan kesiyorlar puahhh
Abartma kanka la borcun ne kadarsa o miktar kadar bloke koyuluyor ben öyle biliyorum 😆

AnthonyEdwards

İyi bak hastana sor beni ustana
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,850
14,605
113
O 16 lira bloke değildir hesabında 16₺ olduğu için o miktara bloke koymuşlardır fazlası olsa fazlasına koyarlardı icra avukatı hemen hemen bütün bankalara mektup yolluyor , hesabına bloke koyulsun diye UYAP dosyalar icra dosyalarım kısmından kim koymuş hangi bankalara koymuş görebilirsin
3 tane icra var biriyle anlaştık takside bapladık diğer ikisinden biri ya turkcell ya vodafone. Uyap da banka hesabına bloke gibi bişey bulamadım

Losers

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,260
30,275
113
Yok haylanım farketmiyor isterse borcun 50 k olsun hesabında 200 k var diyelim 10 katına kadar bloke koyma hakkı var
Aynen öyle oluyor ve borcu o paradan ödetmiyor sen sen gidip icranı kapatıyon sonra borcun olan şirket bankaya borcunu ödedi blokey kaldırın diye mektup gönderiyor öyle kalkıyor bloke

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...