- 13,436
- 14,491
- 113
Beni sürekli banlatan şahısı sonunda buldum elim ensende bundan sonra haha😆İlk kez forumda birini raporladim puaha
Beni sürekli banlatan şahısı sonunda buldum elim ensende bundan sonra haha😆İlk kez forumda birini raporladim puaha
Kimdiİlk kez forumda birini raporladim puaha
Yokİlbet hesabını kontrol eden varmı
Ana bacı küfretmis lale tm bizde arada dozu kaçıyoruz ama anneler çok kıymetlidir olmaz yakışmazBeni sürekli banlatan şahısı sonunda buldum elim ensende bundan sonra haha😆
Tanimiyorum
Haydaaa yaptığı işe bak sana mı küfür etmiş ana bacı katmak nedir yav tamam bende kattım bir kere olduda abi karşıdaki adamda daha ağır küfürler etmişti.Ana bacı küfretmis lale tm bizde arada dozu kaçıyoruz ama anneler çok kıymetlidir olmaz yakışmaz
Ne ded kiTanimiyorum
ŞerefsizlerAna bacı küfretmis lale tm bizde arada dozu kaçıyoruz ama anneler çok kıymetlidir olmaz yakışmaz
Yok bana etse bende suan ban yemiştim kesin başkasına etmisti görünce raporladimHaydaaa yaptığı işe bak sana mı küfür etmiş ana bacı katmak nedir yav tamam bende kattım bir kere olduda abi karşıdaki adamda daha ağır küfürler etmişti.
0İlbet hesabını kontrol eden varmı
Şimdi farkettim kazanç paylaşımı yapan adammış la ulan Erhan 😆İlk kez forumda birini raporladim puaha
Kazanan adammı mı banlatmışŞimdi farkettim kazanç paylaşımı yapan adammış la ulan Erhan 😆
Bundan sonra 2 metin ben olacam direk rapor puahaŞimdi farkettim kazanç paylaşımı yapan adammış la ulan Erhan 😆
Gel sarılalım dostuz bizYok doktor be şaka. @Northe sabah sövüp kovdu beni.
Yok kazanan Nurullah kimseyi ekmeginden etmedik şükürKazanan adammı mı banlatmış